- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ако прищпориш нещата е фатално?
Харесвам едно момиче . Излизахме 2-3 пъти , бяхме общо взето заедно по цял ден и в уни-то и после. Обаче мисля ,че сгафих,защото й казах "Обичам те ". И чак след това се осъзнах колко тъпо постъпих. За първи път се изпускам така , обаче я виждам ,че едва ли не се уплаши от бързината ,с която аз нахлухв живота й.
Вие как мислите - дали това е фатално и дали не трябва да се дръпна ?
Изобщо какео да правя??![]()
уау! наистина адски мн си избързал..ама адски...на мен ако ми каже някои така на 3-тата среща ще го зарежа,защото така разбирам,че човека,който ми го е казал не знае значението на тези думи и си ги използва като здравей-здрасти..тфа мн ме дразни.по-добре й обясни,че просто си се изпуснал,защото си объркан или нещо от тоя род..ест само ако стане дума за това иначе може да си траеш..не си играй с тея думи...любовта е сериозно нещо![]()
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
Ем,вече си се омазал в колямото кафяво нещо,така че можеш само да чакаш.Най-сигурно ще е да я питаш какво мисли по въпроса и да се съобразиш,ако иска да я карате по-полека.
За мен това е супер тъпо, ако някой с който излизам ми каже обичам те на 3тата среща, бих си тръгнала без да кажа нищо! Не бих разчитала на този човек, НЕ можеш да обичаш на 3тата среща, може би започваш да се привързваш към него да го харесваш, но обич, моля те... Ужасно силни думи според мен които трябва да се изречът от сърцато, глупаво е да кажеш без да го чустваш истински и обидно!Не знам за момичето, но аз не бих се занимавала с теб!
Въпросът е ,че аз знам какво значи да обичаш и не го казах ей така , шото времето за мене не е от значение . Ние се познаваме отдавна и тази "обич" просто е почнала като обич към приятелка и вече явно ескалира при преминаването на отношенията ни на следващо ниво ..
Та мисълта ми е дали ако се отдръпна (не прекалено) и показвам периодично че си я обичамще станат нещата . Трябва да кажа ,че тя ме заби.. ама после сякаш се сдуха като се сближихме..нз
Добре се изразих а![]()
извини се, отдръпни се - обаче не прекъсвай отношенията си с нея. ще мине време ако наистина я обичаш тя ще го разбере по отношението ти към нея, ама не го казвай пак, преди да го чуеш от нея. когато чуе тва на 3-та среща момичето се обърква - мисли че искаш да я вържеш, или да я минеш по бързата процедура - бройка. внимавай да не се изтървеш пакабе сори ама някой ако ми каже как си сложа аватар ше съм мн благодарен
![]()
Ами.. аз немога да кажа всеки е индивидуален, не знам как мисли момичето! Аз не ви знам отношенията, но за мен обичта е нещо много много силно! Повечето хора, не могат да си определят чуствата мислиш,че изпитваш едно и след време се оказва, че си се лъгал, не изключвам себе си! Така че не бързай!![]()