.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на babity

И сега какво...?

Добре, апатията свърши - супер! Ново 20! Сега не знам какво искам. Де факто нямам време за връзка, нито имам подходящ кандидат. Обаче не отказвам категорично на никого, страх ме е да отблъсна някой и сега, когато разбрах, че единият вече се е преориентирал и все едно ми бръкна в гъза с юмрук. Супер гадно ми е. Не можем да сме заедно, няма как обаче искам да знам, че ме обожава, че е готов да ме носи на ръце, че ще ми задоволява всички капризи. А принципно никога не съм била такава лигла... Искам да се оправя ПЪК! Как да вляза в релси?

Град
    Някъде по широкия свят...
    Единствения начин е волята ,без нея нищо не може да се постигне ,ако държиш на това ,което си всъщност ,ще намериш сили да пребориш капризите си .
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Еми според мен трябва да немериш нещо или някой, което да те стимулира към промяна...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Не знам. Но знам 1 важно нещо. Не мрази това което не искаш да си.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Не знам. Но знам 1 важно нещо. Не мрази това което не искаш да си.
    т.е.?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си