- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И сега какво...?
Добре, апатията свърши - супер! Ново 20! Сега не знам какво искам. Де факто нямам време за връзка, нито имам подходящ кандидат. Обаче не отказвам категорично на никого, страх ме е да отблъсна някой и сега, когато разбрах, че единият вече се е преориентирал и все едно ми бръкна в гъза с юмрук. Супер гадно ми е. Не можем да сме заедно, няма как обаче искам да знам, че ме обожава, че е готов да ме носи на ръце, че ще ми задоволява всички капризи. А принципно никога не съм била такава лигла... Искам да се оправя ПЪК! Как да вляза в релси?
Единствения начин е волята ,без нея нищо не може да се постигне ,ако държиш на това ,което си всъщност ,ще намериш сили да пребориш капризите си .
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Еми според мен трябва да немериш нещо или някой, което да те стимулира към промяна...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не знам. Но знам 1 важно нещо. Не мрази това което не искаш да си.
т.е.?Първоначално написано от GregoryHouse