.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Късмет...

Късмет...

...утре и вдругиден на кандидатстващите.

Дано заслужаващите получат хубави оценки и още от предварителните си осигурят малко спокойствие
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Blab
    О, и от мен, и от мен!
    Ама и по-натам стискайте палци, че някои остаряхме:Д

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    успеееех

Супер фен Аватара на Dumb
    Успех! Мноооого, мнооого успех желая

Супер фен Аватара на PIF
    на всеки по една четирилистна детелина в пазвата
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Тази година ги изтеглиха супер рано - утре и вдругиден са предварителните в УНСС.

То доста хора няма да се явят - не са смогнали с материала. Аз последните 2-3 урока тотално на тъгъдък ги метнах, а точно те са най-сложните и се набляга на тях... :П
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

УНСС!?
    Само ще пробваш или ще е сериозно. Винаги съм си мислила, че ще е нещо по-творческо специално за теб.

А за всички кандидатстващи ли е така? Малко инфо?

И КЪСМЕТ все пак

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Желая успех на теб и един друг мой приятел.

Осталите са конкуренция.

Абе...творческо, блях. Аз съм супер хаотичен, но историята ме привлича. Зат'ва главни специалности са ми европеистика, политология, правото е отделна работа. Филологиите също са интересно, макар и не толкова "престижни". От УНСС ми трябва само право главно, щото математиката ми е слаба - ако я докарам и успея да се класирам за МО, европеистика ще е някаква опора. СУ си ми е главно.

Ами в УНСС утре и вдругиден са изпитите по История и Литература..мисля, че по География, Биология и прочие са малко по-натам.

В СУ предварителните са История - 26 април и БЕЛ - 10 май.

Нормалните са си някъде из юли месец, точните дати не си спомням..към 8-9 докъм 15 май бяха..

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    успех на всички

Нищо лошо няма. Даже почвам курс там след някоя друга седмица. Просто специално за него не мога да си представя
    Колкото съм чела нещата все си представям, че ще е някой...хмм писател, поет... не знам.
    Ама все пак и пари трябва да се изкарват де.

Последното го нацели точно :Д

За писател/поет...ще се види, дано има муза. Постоянно започвам и отебавам разни уонаби книги, май сега напипах какво ще пиша, ама става ужасно бавно.

Ексо, ще пиша, ще пиша. Важното е в тоя идеен кръг да са нещата.

Е няма ли някоя девойка да те вдъхнови така.
    Пиши, защото нещата ти са хубави, доколкото аз ги разбирам. Пък и повечето хора във форума ги харесват (които ги четат).

Raybeez, и аз имах нещо такова в предвид

Има, има, и то прекрасно съществе, обаче аз упорито се вдъхновявам от по-негативните и мрачни неща, като условен рефлекс О.о

---------------

Каквото сабя покаже, ахах. Лека, отивам да подгрявам с фентъзи на Фийст

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Успех...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си