.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

БОКСОВИ ръкавици-как се чистят?

ей хора от няколко месеца имам боксови ръкавици, но както в залата и мойте почнаха да смърдят на пот и гума- това е от изпотяването. Всеки път ги оставам за 1 ден на балкона да се проветряват ама няма ефект...Някой да помогне със съвет?

трябват ти новии
    Angry Blonde

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    разлепваш ги от горната част и ги оставяш на балкона на чист въздух 1-2 дена ако са истинска кожа само кислорода ги освежава

друго няма какво да се направи
    Този който не пада, не се изправя.

да бе! всеки месец ще се бъркам по 70 лева за нови мн умно... а относно второто мнение-мерси, явно няма друг начин и аз точно това опитвах, но няма особен ефект.мс все пак

Кофти тръпка ... с тия ръкавици наистина няма дръг изход

m vsu6tnost xx ima na4in po koito se 4istqt da ne mirishat .vzimash vlajno parcalce i po4istvash rakavicite ot vutreshnata strana a sled tova mojesh da gi dezedorirash az pone taka pravq i si merishat extra
    ....

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    Сигурна ли си? На мене първите от нещо подобно така ми се вмирисаха, че директно ги хвърлих- сложих ги с мокър бинт и си еба майката...
    Този който не пада, не се изправя.

ami pone pri mene deistva i ne samo pri men ...a i az ti kazax vlajno parcal4e ne mokro prosto osvejavash i sled tova s dezedorant ili puk s mokri kurpi4ki pak su6tiq efect
    ....

Пускай ги в пералнята с 1 бутилка Персил

Аз нямам такъв пороблем... мойте си стоят в/у крушата и са чистак-бърсак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си