- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Едни дънки...
От доста време съм си харесала едни дънки...не от тея, които са тип потури ами едни други, които са свлечени такива, но не много...обиколих целия град в търсене и няма и няма...и ако може някой ако се сеща за какво иде реч да ми каже от кой магазин в Плевен или в София мога да си взема такива?![]()
Мола![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
има толкова модели на дънки,от къде да знаем точно какви търсиш.Ти не познаваш ли града си ,че да не знаеш от къде да си намериш дънки...
Малко сме разумните.
Аве малоу*ницо като не знаеш къде се намира София на картата на България, стой си на село и трай там и не ми казвай на мене какво познавам и какво не, защото явно ти си толкова умна, че една елементарна тема не можеш да проумееш...
Dai snimka,ne vseki moje da se seti!![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
ми и аз немога да те разбера за какви дънки става въпрос......
Не е нужно да обиждаш хората като не ги познаваш,все пак всеки има право да си изказва мнението
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
+1Първоначално написано от billytalent
Една приятелка искаше такива и обиколихме София, ама не намерихме ;х
Stay up all night with the stars *
Ами какво мнение изказва като тя даже не разбира за какво става на въпрос в темата?!
А за другите, в момента не намирам снимка, по-късно ако намеря ще я постна..
ехеее...Първоначално написано от aaasdfghjklll
![]()
![]()
![]()
както и да е.. и аз не разбрах кво искаш. нещо тип "рапърски" дънки ли искаш ?! земи порови в нета и намери некво подобие на тва дет искаш, с описание "не потури ми по-различни" не можем да ти помогнем...
Най-мразя да гледам момиче с виснали дънки![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
http://fredriiica.blogg.se/images/20...45_2876948.jpg
http://whatidesire.files.wordpress.c.../03/chinos.jpg
Нещо от сорта на това е модела, не баш същото ама прилича доста...и да са дълги нали не като тея нагънати..
Наскоро в Пловдив бях видяла такива дънки за каквито говориш струваха към 50 лв.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Така ми седят на мама дънките..
вземи си гащи 2 номера по - големи![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
тва са просто панталони с по-висока талия, свлечени надолу...
Оппа извинете - СофияПървоначално написано от aaasdfghjklll
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Оф какво си се завайкала...дънки като дънки.Има ги НАВСЯКЪДЕ.
П.С.От къде мога да си намеря черна блузка олеле....![]()
![]()
![]()
Купи дънки с по-висока талия и просто си ги смъкни...Първоначално написано от aaasdfghjklll
+1Първоначално написано от m3talmania
то тва дънки ли са...?ем аз не съм от софия, ама тука в бс ги има на мн места, би трябвало и в софия да ги има
, на мене повече ми прилича на панталон с висока талия, ама щом казваш че са дънки.... ай късмет с търсенето ти
![]()
Абе патко тъпа грозна ти сама не можеш да обясниш какво искаш,а обиждаш хората,че не са разбрали нищо от малоумните ти обяснения.
По темата:Вземи дънките на майка си и ги смъкни малко надолу,както казаха преди мен.Прекрасна ще си.
оф ве, тя показа тея панталони, за да видим къв точно е модела, никой не е казал, че са дънкиПървоначално написано от fluffka1
Първоначално написано от masal
![]()
![]()
да, и тва е вариант...