.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен
    Еми купи си едни по-дълбоки дънки с един размер по-големи.Пускай ги надолу,горе с коланче и готово.

Мега фен Аватара на Infinity
    Ами аз не съм от София ,но наскоро като ходихме на разходка и видях много подобни модели,дори майка ми си купи такива.Та въпросният магазин,където мисля че ще намериш,това което търсиш е на Витошка,но не мога да се сетя точно как се казваше мисля,че беше нещо от сорта на Outlet...но не съм сигурна.Нека сега някой от София да се включи,за да се сетим за името.А иначе в самия магзин има много дънки.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на galu6a

ето какви имам аз като шалвари ама са широки в бедрата и долу се свиват на тялото ми стоят по малкопо различен начин ама аз съм от Бургас така ,че немога да ти помогна
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

^да имам на представа какво, но и аз не намирам снимки пък и авторката да те помоля, да намериш снимка точно на това което търсиш, виждала съм такова и имам представа,но не мога да намеря в гугъл
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Не е нужно да обиждаш хората като не ги познаваш,все пак всеки има право да си изказва мнението
    +1
    съгласна съм ...

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Ами аз не съм от София ,но наскоро като ходихме на разходка и видях много подобни модели,дори майка ми си купи такива.Та въпросният магазин,където мисля че ще намериш,това което търсиш е на Витошка,но не мога да се сетя точно как се казваше мисля,че беше нещо от сорта на Outlet...но не съм сигурна.Нека сега някой от София да се включи,за да се сетим за името.А иначе в самия магзин има много дънки.
    Надявам се някой да обърне внимание на мнението ми и да помогне с точното име на магазина ако се сеща,защото там ЩЕ намериш такива дънки!
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си