А аз до колкото знам е така:
На четните числа са -черни
На нечетните -бели
А ако случайно се поинтересувате не се наричат по този начин ами Сив гущер и орел(за орела не съм сигурна)
И не можете нищо такова да ми кажете като това,че съм черен, защото когато съм ядосана аз не хвърлям вината върху някой друг ами върху самата себе си! Което всъщност прави сивия гущер.Аз се самонаранявам това прави и сивият гущер.И всичко,което казват за него е точно описание на мен.
Но все пак те ни объркват с най-различна информация.Всеки казва различно.
Родена съм на 27 октомври с асцендент овен
Представителите на този знак могат много да се отличават един от друг и символично попадат в три категории: Орел, Черен (или Пробождащ) Скорпион и Сив гущер. Скорпионът -орел може да се издига над земните ограничения, да бъде справедлив и мъдър като използва силата си. Пробождащият или черният Скорпион е известен с изпепеляващата си и унищожителна отмъстителна стихия. Скорпионът тип Сив Гущер насочва силата на гнева към себе си, склонен е към саморазрушение, депресивност, фиксиране върху нещастните житейски обстоятелства. Добрата новина е, че Сивият Гущер винаги може да се превърне в Орел, ако призове плутоновата си мощ, сила и воля.