- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за пиърс на срамните устни?
Кажете сега дали някой има пиърсинг на срамните устни , или иска да си сложи или не иска и като цяло мнението ви за това.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
еми нзне ме кефи особено да си кажеш 'Тва е яко' просто като ги гледам по - порната не прави впечатление ,нооо незнам
По добре си сложи на езика или носа по-добре стои![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
мен не ме кефи .. ебих си го направила.. според мен тря си леко момиче за да го напраиш![]()
Това беше ужасноо!Първоначално написано от ubuntureload
![]()
Нов ник: Cassidy
леле ужасТ много е грозноПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Не бих си направила по 2 причини:Изглежда ми грозно,гнусно и гадно и 2ро-не бих издържала на болката![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ограничена работа...Първоначално написано от Rofl4e
А клипчето изглежда болезнено.
На мен идеята ми харесва, ама се нуждая от нещо за куражИзглежда ми болезнено.
ne me kefi![]()
a kolkoto do bolkata.. ne im li slagat upoika ili ddz
tva ako mi go praqt prosto taka male az 6te pripadna
ama to kato se zamislq ne bix se i podlojila
ama trqbva d aima upoika.. ne vqrvam da ima 4ak takiva mazohisti.. na taq moje da sa i slojili predi da po4nat da snimat
![]()
abe nz i se pak grozno e.. i 6te mi e hiper neudobno.. az drexite ne moga da si turpq na gurba kamoli tva
a klipa be6e prosto.. blqq
Cruel Intentions
Никога не бих си причинила подобно нещо на такова място![]()
Струва ми се грозно, болезнено и няма никакъв смисъл от подобна дивотия![]()
![]()
Не си заслужава.
Даже и не изгледах клипа...страх ме е от игли...даже и да ги гледам...още повече на такова чувствително място.Ох!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
lele tva e ujasno hi4 ne me kefi a i bolkata e ujasna sigorno
lele ne trqq6e da go geldam tva napravo 6e povurna![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
aAa klipcheto beshe gadno....Inache edva li nqkoi den shet go napravq izglejda mi gadno.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Никога не бих си направила такова нещо!!!!
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
На мен ми изглежда отвратиетелно...
Това не ми харесва ама ХИЧ.Аз съм луда по татуировки и обици, достатъчно съм си правила, не ме е страх от болка и тн, но това нИкОгА няма да го направя.за какво?Кой го вижда?Ти и приятелят ти.+ това не можеш нз колко време да имаш полов контакт.Какъв е смисъла не ми е ясно!?
Виждала съм обички на това място които ми харесват как стоят. Навремето исках да си сложа, но няма да го направя поради причината, че напоследък не мога да търпя повече желязо по себе си. Ограничих се до 5те обички на ушите,тази на езика и на пъпа,всичко друго спря да ми харесва и го свалих.
На това място много боли и доста хора смятат, че трябва да има упойка. Проблемът е, че там Лидокаина не действа. Може да се сложи местна упойка, но това значи да ти я поставят чрез инжекция. Аз лично предпочитам без упойка понеже държа на болка, вместо да ме дупчат първо със спринцовка, да ми поставят упойка която супер мн щипе и сърби и после да ме наръгат отново със абокат.
Бляк![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
q nqkoi da dade link k1m klip4eto 4e ne mi go otvarq taka :S da vidq koe e tolkova yjasqva6to![]()
ДОРИ НЕ СИ ГО ПОМИСЛЯЙТЕ,това притъпява АДСКИ много усещането по клитора,и удоволствието от всякакъв полов контакт ще спадне...
Reality is wrong,dreams are for real.
Гадно е, не ме кефи ;]
The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.