- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра
Imai malko gordost zareji go ...Vcherashen piklyo takuv!!!
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Не е нужно да обясняваш как си разбрала,защото от този пост се разбира,че си ги видяла ... Само ми е чудно те в съседната стая ли са го правили бе,деба ...Първоначално написано от kiki111
![]()
Според мен не си струва да си с този човек![]()
Аз лично бих простила изневяра под формата на целувка/и,но под формата на секс - НИКОГА!!!
И как така му се е отдала възможност ...
Ми ако го прави всеки път,когато му се отдаде възможност?!![]()
ами според мене му дай 2 ри шанс....
знам че нещата нема да са розови ... но ако наистина го обичаш и смяташ че и той те обича и ако го виждаш че съжалява и му е зле ... прости му нз ...![]()
3oPuTy
Не съм ги видяла,нито пък са били в другата стаята(това щеше да е прекалено подло)!
До колкото разбрах от думите му е нямало никакви чуства,но чесно казано вече съм изгубила всякакво доверие в него и... незнам на какво да вярвам и на какво...той си е мислел,че аз няма да разбера и така.
И двамата сме пълнолетни минахме 18-то,т.е. сме на по 19.
Като стана въпрос за извиняване моя човек каза ''след дъжд качулка,нищо не мога да променя,нито пък да залича това което се е случило,нараних те,предадох те...ако те обичам трябва да се разделим,за да не страдаш повече...''!
Много ми е трудно искам да съм с него,макар и да не съм сигурна дали постъпвам правилно.Ако направи втора такава грешка и пак ме предаде независимо дали той ще ми каже или аз пак ще разбера от другаде няма да мога да го погледна повече! Чувствам се много наранена и не ми е никак лесно...незнам дали ще мога пак да си легна с него,защото знам че е бил с друга и като си представя всичко и направо нямам желание и мисля,че голяма част от чувствата са си отишли,заради това което той направи!