- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Верни ли сте ?
Само доброто ми възпитание ми пречи да те наредя с най-различни епитетиПървоначално написано от hottie
Естествено ,,
За мене изневярата е нещо мееега тъпоо ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Да, какъв е смисълът да се обвързваш с някого, ако ще му изневеряваш?
ti ne trugvash s nqkoi s misulta oo shte mu iznbeverq s vremeto v edin moment neochakvano tova stava (dori i da obichash choveka do sebe si pak moje da stane)Първоначално написано от crazymm
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Аз съм дъвката, залепнала за подметката и-няма разкарванеПървоначално написано от selens
![]()
И не я разменям за никоя друга![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Вярна съм...Не бих изневерила...Ако не искам да съм с човека до себе си,бих му го казала....но не бих изневерила.
Мразя изневярата... супер тъпо е! Като си с един човек - бъди с него!
винаги съм вярна.... дори и ако изневеря нямя дя го скрия.Вместо да изневериш по-добре прекрати връзката за да не нараниш човека още повече!![]()
Няма на кого да изневерявамПървоначално написано от selens
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ако обичам този човек подкрепям горното мнение с две ръце. Но при мен се получава така, че обичам човека който не ме обича, а ранявам този който ме обича. На мен не ми пука за чуствата на другите.Пука ми за този които обичам!Първоначално написано от billytalent
![]()
Рядко обичам, случи ми се един път и е вече 1 година и 14 дена НЕсподелена любов.
Първоначално написано от ScionOfStorm
Разбира се, че съм му вярна.
Обичам го.. Него и само него, дори и да искам не мога да си представя друг на неговото място.
Никога не бих му изневерила.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Изневярата е едно от нещата, които адски много ненавиждам.. следователно не изневерявам, като съм с някой, съм само с него!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
напълно съгласна с mitkom89..;dd
no doubt-don't speak
Не винаги съм вярна...Мога да го скрия , но не за дълго.![]()
В най-ранния етап на връзката ни,изневерих...с което никак не се и гордея...Сега гледам с отвръщение на изневярата,или си с един човек,или не си...Отдала съм се изцяло на сегашната си връзка и не смятам,че ще се появи "изкушение",което да ме провокира да изневеря!Сигурна съм в себе си и във връзката си,в човека до мен...тези които не са,те са подтикнати към изневяра.Често си повтарям и фразата...
"Всяка грешка е човешка,човек понякога греши...но често пъти малка грешка голяма щастие руши!"
Винаги съм била вярна , мразя изневярата .. все пак " Никога не казвай никога" ама..![]()
Вярна съм.Не бих му изневерила никога,защото го обичам много и сме щастливи заедно..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Попринцип съм моногамна. Щом съм с един с него ще съм си докрай. Не обичам изневерите и не съм склонна да ги правя. Не, не бих изневерила, защото не е това начина за мен. Ако има някакъв проблем и нещо ми липсва ще поговоря с половинката си и ако не успеем да оправим нещата ще се разделим, а пък след това вече ще правя каквото искам ...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не не бих изневерила... не съм и не мисля!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Вярна на себе си![]()