.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Повече от фен Аватара на puhinka93
    С моя приятел сме заедно 9 месеца вече, не съм мu изневерила, не бих го направила, от както съм с него не съм поглеждала друго момче,дори не съм си и помисляла да му изневеря. Просто го обичам толкова много.. да не съм някаква мазохистка та да му изневерq и после да се разделим.. НЕ благодаря! НЕ съм.. и НЕ бих! Обичам го неописуемо много!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

физи4ески не бих си позволила да изневеря...но на сърцето ве4е няма как да забраня и понякога стават кофти истории
    I can't stop myself from loving you <3

С приятеля ми сме от 2 год . заедно и не съм му изневерявала .. пък и да бях не мога да го скрия .. винаги ме познава,когато крия нещо .. пък и ме изяжда отвътре ..Имала съм възможности ..но не искам да го изгубя заради някаква глупава забежка ..защото после ще съжелявам човек трябва да се замисля преди да постъпва по този начин с половинката си
    I walk through the valley of the shadow of death
    I’m not scared cause You’re holding my breath
    I only fear that I don’t have enough time left
    To tell the world that there’s no time left

...всеки като се влюби е верен....въпроса е какво става после...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    В най-ранния етап на връзката ни,изневерих...с което никак не се и гордея...Сега гледам с отвръщение на изневярата,или си с един човек,или не си...Отдала съм се изцяло на сегашната си връзка и не смятам,че ще се появи "изкушение",което да ме провокира да изневеря!Сигурна съм в себе си и във връзката си,в човека до мен...тези които не са,те са подтикнати към изневяра.Често си повтарям и фразата...
    "Всяка грешка е човешка,човек понякога греши...но често пъти малка грешка голяма щастие руши!"
    Абсолютно същата ситуация!!
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

разбира се че съм ! обожавам го и го уважавам достатъчно за да не го лъжа в очите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си