Виждам, че нямате много за какво да пишете..
http://www.teenproblem.net/news/s/12909-0.html#comments
Такам.Ако прочетете коментарите ше видите, че този вид новини са пълна простотия.Защо не пускате някакви поо - интересни?Има, наистина има за какво да се пише.Постоянно ги преглеждам и търся някоя интересна, но не намирам![]()
А и в повечето много се преувеличава.Както и в посочената за професионалната протитутка Камелия - какво й е скандалното в случая?
А и не мислите ли, че днешната младеж е достатъчно затъпяла от подобни простотии?Можете да сложите нещо научно и любопитно, което да е интересно за четене и да ти обогатява общата култура по някакъв начин.Това не е сп.Блясък, а тийн сайт.Сайт за подрастващи хора.Хората, които са бъдещето на България.Замислете се с какво им пълните главите...![]()
Вие си преценявате де..
ала бала
има различни неща защото хората харесват различни неща
това че някои от вас не им допада не значи че не добада и на другите
и преди да критикуваш защо ти не се захванеш с писането на новини?
Евтино, като за масите, бе, дребен.
Нормално..
Можеш ли да спрешПървоначално написано от Joro951
Пияната младеж
Разкарай се, келеш
Ти не можеш да ни спреш!
![]()
таа по темата:
стига чалга... искаме МУЗИКА
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
камелия надали ще прай тройка с някой от тоя форум,така,че и аз си мисля,че никой такива неща не го интересуват.
и що има само мацка на деня?
пич що няма?
Галена бременна!
Алисия записа нова песен!
Преслава заминава за Пакистан!!
мноооооооого ме вълнува.
Имаше материал за сборник с разкази, бе!:Д
Догодина пак:Д
пич, на кой свят живееш. Кой в тийн проблем ще го интересува автомагистрала тракия и заплатите на работниците.. естествено, че е нормално в сайт с такава насоченост да се пускат новостите около това, което интересува масата от тийновете. Това, че е жалко да е така е факт, но това е мое и твое мнение, а не на останалите 1млн млади хора, които са таргетната аудитория на този сайт.Първоначално написано от tqnko
Плюс това не се пише САМО за бг поп-фолк, а се отразяват и световните клюкарщини около ''поп иконите'', някои от които са много забавни и ги чета с интерес в някоя друга свободна минута.
Правилно си се насочил към това, че като те интересуват други новини - има си новинарски агенции и сайтове. Това не е такъв, а по-скоро въпросната рубрика е само притурка към основата. Ако не ти харесва - отминаваш и това е. Не може всички да са доволни, но по-голямата част - да.
добре че ги има интелектуалките като тебе да ни поведат обществото,че ние масите какво ще правим без тяхПървоначално написано от Blab
![]()
![]()
Или и ти ще ни избягаш в чужбина,защото тука реализация няма![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Аз съм си намерил решение за себе си относно всичките смотани новини и лигав дизайн на сайта:
http://prikachi.com/users/mendeleev/42B.jpg
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Кажи как го направи ако не е тайна ?Първоначално написано от PainMonopoly
Adblock Plus + Element Hiding Helper. Блокирах http://www.teenproblem.net/design/*![]()
Другите филтри са:
teenproblem.net#DIV(class=friends)
teenproblem.net#DIV(class=opticons)
teenproblem.net#DIV(class=topAdv)
teenproblem.net#DIV(id=footer)
teenproblem.net#FORM(id=searchform)
teenproblem.net#H2(class=title)
teenproblem.net#P(class=white)
teenproblem.net#UL(class=clearfix)
teenproblem.net#UL(class=listBox clearfix)
![]()
teenproblem.net#UL(class=listBox clearfix)
Благодаря за инфото, ще го ползвам.