- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в момче по-малко от мен
Много си харесвам едно момче , но той е с 2 год по-малък от мен. Много ни е приятно заедно и много добре се забавляваме. Имаме общи интереси и теми за разговор. Но ме притеснява факта че той е на 14 , а аз на 16 и ако евентуално решим да въдем заедно може много бързо да скъсаме. Поради липсата му на опит , той може би все още незнае какво иска. Та въпроса ми е като се поставите на моето място или ако сте били на мое място как бихте постъпили.![]()
В живота трябва да опиташ от всичко.
Не мисля,че имате шанс ... Повечето 14 годишни момчета наистина не знаят,какво точно искат и определено не са готови за връзка (и най-вече за връзка с доста по-зряло момиче ... защото,както знаем момичетата се развиват доста по-бързо от момчетата)
Иначе и аз преди време имах връзка с едно момче,което беше 1 год. по-малко от мен (тогава той беше на 16,а аз на 17),нооо той си приличаше на 18-19 годишенИ визията му и начина му на мислене ... Нооо това между нас беше просто временна зарибявка
Издържахме 1 месец и предпочетох да се разделим
![]()
Честно казано не съм много „За“ връзките с по-малки. Обикновено не са достатъчно пораснали за каквато и да било връзка. Има и изключения. Такива момчета, които са с доста повече акъл от много на моите години и по-големи от мен.
Просто трябва да прецениш от кои е той и да решиш. Но на 14 не мисля, че има някакъв шанс за връзка. След като ви е приятно заедно останете приятели и се забавлявайте.![]()
Ти се завърнаКо стана с приятеля ти дето де биеше, защото спиш с приятелите му
![]()
A.D.I.D.A.S.
Аз пък не виждам защо не. Зависи си от момчето дали на 14 е нехранимайко, който само играе на WoW. Един мой близък приятел е на 14 и по-мъдро момче не съм познавала...
Аз когато бях на 14 знаех какво искам.. Точно някоя опитна какичка на 16-17![]()
ACϟDC
Ми ти като си на 16, да не би да знаеш какво точно искаш?Първоначално написано от Drogiranata_
![]()
emi probvaite,no nai veroqtno ni6o nqma da se poly4i,koito ne riskyva,toi ne pe4eli![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според мен, ако наистина се харесвате, може да пробвате, да видите какво ще излезе.. Все пак за любовта няма граници. А и то във всяка връзка има риск, никой не може да ти гарантира дали ще стане нещо, но нищо не пречи да опиташ..
Успех!
To be yourself is all that you can do...
не знам ама пича е намазал![]()
-- -- --
Първоначално написано от FlashMX
плюс много единици![]()
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Какво като е с 2 години по-малък?
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Ние него не го познаваме, че да кажем точно. Ти си го познаваш, ти прецени дали е зрял или има още да расте.
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Ами по принцип е всеобщо прието момчето да е по-голямо от момичето. А в случая е обратното. Говорим и на сериозни теми и умеем да се забавляваме. Той ми е казвал , че иска да е с мен и аз искам да съм с него. Но се познаваме от 1 месец и не мисля ,че съм го опознала много добре. Има моменти в които ми се струва , че е все още с детския си мозък. А аз искам човек с перспектива , който знае какво иска и се стреми към него. На 14 год едва ли се е порадвал на детските си години и едва ли е готов за сериозна връзка.Първоначално написано от MP
А много искам да съм с него...
В живота трябва да опиташ от всичко.