.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    София

Влюбена в момче по-малко от мен

Много си харесвам едно момче , но той е с 2 год по-малък от мен. Много ни е приятно заедно и много добре се забавляваме. Имаме общи интереси и теми за разговор. Но ме притеснява факта че той е на 14 , а аз на 16 и ако евентуално решим да въдем заедно може много бързо да скъсаме. Поради липсата му на опит , той може би все още незнае какво иска. Та въпроса ми е като се поставите на моето място или ако сте били на мое място как бихте постъпили.
    В живота трябва да опиташ от всичко.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не мисля,че имате шанс ... Повечето 14 годишни момчета наистина не знаят,какво точно искат и определено не са готови за връзка (и най-вече за връзка с доста по-зряло момиче ... защото,както знаем момичетата се развиват доста по-бързо от момчетата)
    Иначе и аз преди време имах връзка с едно момче,което беше 1 год. по-малко от мен (тогава той беше на 16,а аз на 17),нооо той си приличаше на 18-19 годишен И визията му и начина му на мислене ... Нооо това между нас беше просто временна зарибявка Издържахме 1 месец и предпочетох да се разделим

Честно казано не съм много „За“ връзките с по-малки. Обикновено не са достатъчно пораснали за каквато и да било връзка. Има и изключения. Такива момчета, които са с доста повече акъл от много на моите години и по-големи от мен.
    Просто трябва да прецениш от кои е той и да решиш. Но на 14 не мисля, че има някакъв шанс за връзка. След като ви е приятно заедно останете приятели и се забавлявайте.

Ти се завърна Ко стана с приятеля ти дето де биеше, защото спиш с приятелите му
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Paradise
    Аз пък не виждам защо не. Зависи си от момчето дали на 14 е нехранимайко, който само играе на WoW. Един мой близък приятел е на 14 и по-мъдро момче не съм познавала...

Град
    По балкана някъде..
    Аз когато бях на 14 знаех какво искам.. Точно някоя опитна какичка на 16-17
    ACϟDC

Град
    Враца

Re: Влюбена в момче по-малко от мен

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Поради липсата му на опит , той може би все още незнае какво иска.
    Ми ти като си на 16, да не би да знаеш какво точно искаш?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    emi probvaite,no nai veroqtno ni6o nqma da se poly4i,koito ne riskyva,toi ne pe4eli
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Според мен, ако наистина се харесвате, може да пробвате, да видите какво ще излезе.. Все пак за любовта няма граници. А и то във всяка връзка има риск, никой не може да ти гарантира дали ще стане нещо, но нищо не пречи да опиташ..
    Успех!
    To be yourself is all that you can do...

Град
    Пловдив
    не знам ама пича е намазал
    -- -- --

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз когато бях на 14 знаех какво искам.. Точно някоя опитна какичка на 16-17

плюс много единици
    "Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."

Град
    столицата
    Какво като е с 2 години по-малък?
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Ние него не го познаваме, че да кажем точно. Ти си го познаваш, ти прецени дали е зрял или има още да расте.
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Какво като е с 2 години по-малък?
    Ами по принцип е всеобщо прието момчето да е по-голямо от момичето. А в случая е обратното. Говорим и на сериозни теми и умеем да се забавляваме. Той ми е казвал , че иска да е с мен и аз искам да съм с него. Но се познаваме от 1 месец и не мисля ,че съм го опознала много добре. Има моменти в които ми се струва , че е все още с детския си мозък. А аз искам човек с перспектива , който знае какво иска и се стреми към него. На 14 год едва ли се е порадвал на детските си години и едва ли е готов за сериозна връзка. А много искам да съм с него...
    В живота трябва да опиташ от всичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си