.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Tя е 5 клас, а той на 17 год

Така значи,имам една много добра приятелка,която от няколко седмици излиза с едно момче.Така,тя е на 11,т.е. 5 клас,а той е...еми на 17.И те излизат само като приятели,или поне тя твърди така...До тук добре,обаче имаме приятелки,които познават момчето(защото честно казано не го познавам лично)и те казват,че той си търси момиче,което да...(сещате се).Тя ми разказва,че той и говорил,че е специална,единствена и незаменима.Той,обаче,си има гадже.И днес,докато си говорих с една приятелка(която познава това момче)тя ми каза,че това момче се е прегръщало с моята фр.на едно място.Бях много ядосана и понеже ми бяха казали,че той се натиска с много момичета и че ги целува и че....абе страшна работа!Тя е убедена,че той й е само приятел,че неиска това от нея.Та какво мислите вие?!
    P.S.-Съжалявам,ако темата не е за тук...
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Супер фен
    Казвай на приятелката си да го оставя...Не иска да я нае*ат в 5 клас,нали?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ех защо и моите прителства не са такива... :Р

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен

Ако това момиче наистина иска да се е*е в 5 клас...Трябва да си лекува хормоните .

Тя си мисли,че той и е приятел.Неиска нищо повече и невярва,че той иска нещо подобно.Макар че,не го познавам съм сигурна,че иска само това.Иде ми да ги и двамата
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Шоколадче - малките са лесно доверчиви и нямат много опит. Та затова и приятелката ти не забелязвам един куп неща в тоя момък. Няма как да я промениш. Апетита идва с яденето.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    bLg ` citY
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Шоколадче - малките са лесно доверчиви и нямат много опит. Та затова и приятелката ти не забелязвам един куп неща в тоя момък. Няма как да я промениш. Апетита идва с яденето.

+ 1 ... mnogo si prav
    Sex is like Nokia -connecting people ... like Nike -just do it ... Like Pepsi -ask for more ... Like Samsung -everyone is invated ... and like me -TO GOOD TO BE TRUE [ ! ] xd`

Град
    bLg ` citY
    a da i kaji na priqtelkata si kakvo sa ti kazali drugitte xora za nego i q nakarai i tq da pogovori s tezi xora i tezi neshta da i budat kazani ne samo ot teb...poneje tq moje da go prieme kato zavist moje bi... ta misalta mi e da go chue i ot dr xora osven teb... aide uspex
    Sex is like Nokia -connecting people ... like Nike -just do it ... Like Pepsi -ask for more ... Like Samsung -everyone is invated ... and like me -TO GOOD TO BE TRUE [ ! ] xd`

Град
    По балкана някъде..
    Да се прегръщат не означава нищо....... По принцип.. аз имам много добри приятели от женския пол и се гушкаме всеки ден по 1000 пъти . Обаче все пак ми се струва че има нещо нередно .. какво ще прави 17 годишен с 11 годишно лапе ..Дори да излизат приятелски едва ли имат много общи теми O_O
    ACϟDC

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Смърт за педофила!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от shokoladchety
    Тя си мисли,че той и е приятел.Неиска нищо повече и невярва,че той иска нещо подобно.Макар че,не го познавам съм сигурна,че иска само това.Иде ми да ги и двамата
    Еми просто приятелката тие е много наивна.По-добре я предупреди, преди да направи някоя глупост, за която да съжалява

Град
    В облаците
    1) Нормално е за 17 годишно момче да има такива 'нужди'.
    2) Не е нормално за 11 годишно момиче да преследва приятелката си като нейн личен детектив. Остави я да прави каквото сметне за добре.. И двете сте на еднаква възраст (:предолагам), така че едва ли ще можеш да я убедиш в нещо.. Каквото и да е то..
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Смърт за педофила!
    +1
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Я кажи на приятелката си просто да не се събира с него и ако се събира,поне ако започне да й прави някакви намеци да му откаже КАТЕГОРИЧНО.Пък и.. ако е някой свестен к'во ще иска от 11 годишно момиче??
    Ама.. попринцип хората на 17 имат такива нужди,ноо.. не и с толкова малки Госпожички.

Wow toi naistina qwno mai iska da spi s neq samo, ne che e moq rabota , no spored men tq trqbwa da prestane da byde tolkowa blizka s nego zashtoto shte i zawyrti glawata kakwato e malka i naiwna shte i "sabue" gashtite i shte q zareshe, a ne smqtam che towa e nai-"hubawoto " prejiwqwane za edno malko momichence na 11 Sawetwam te seriozno da goworish s taq twoita fr ! 1wo towa momche e na 17 zaboga toi e mnogo nad washiq akyl ( ne che iskam da wi ubidq nishto podobno ,no ste oshte malki za 17 godishni ) 2ro moje i da i e priqtno wnimanieto koeto toi i obrushta no w edin moment toi shte si poiska towa koeto celi i shte stane "weselo" Nai-dobre si pogoworete i to mnogo seriozno neka da sa si fr no da wnimawa mngo , towa e moeto mnenie
    All of my memories keep you near [!]

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ех защо и моите прителства не са такива... :Р

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Смърт за педофила!
    +1
    +2

Това че я прегръща не е показателно за нищо. Но принципно аз не мога да си представя, че едно момиченце на 11 може да е сексуален обект за когото и да било. Че се е случвало, така е, ама те са още деца... дори извивки като хората нямат
    Но и като приятелство ми е странно - точно това е възраст, в която разлика от 6 години е много показателна. Единия вече мисли за секс, че и практикува... а другия тъкмо е зарязал куклите. Ако тя беше на 17, а той на 23 ситуацията щеше да е различна. Но сега тя е по-добре да се отдръпне.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Това момче има нужда от помощ.

Тя изпитва ли нещо към него?
    Ако изпитва ще е много наранена, защото той си играе с нея... Наивна е! Поговори с нея. Помогни и да го избягва, бъди повече време с нея!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    пфф приятелката ти луда ли е
    да не се занимава сега с него ...или поне ,като порасне къде е още на 11,тя е малка за гаджета..каму ли с такава разлика
    Проста работа...колко лесно се лъжат .Ако тя не се отдръпне съм сигурна ,че той ще иска само да я изчука и после ще я зареже без да му мигне окото. Мислете малко ,затова имате глави..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от therocky
    Ако изпитва ще е много наранена, защото той си играе с нея... Наивна е! Поговори с нея. Помогни и да го избягва, бъди повече време с нея!
    Какво толкова може да изпитва едно 11 годишно момиченце ? Всички сме минали по тоя път и знаем как е - просто й е кеф, че баткото й обръща внимание...
    Ти вече си я предупредила един път - остави я да си троши главата. Нека прави квото иска после всичко ще си е за нейна сметка,а на теб няма да ти у гузно, защото си я предупредила вече...
    Ако толкова много искаш да я предпазиш защо не поговориш с майка й например ? Ама ако решиш да говориш с нея й кажи по по-дискретен начин да говори с дъщеря си, не директно да й изтипоса "Ама ти верно ли излизаш с 6 години по-голям от тебе" ...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Тоя пич ако наистина иска нещо повече от тва дете.. ми се вижда ДОСТА пропаднал.

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Цитирай Първоначално написано от therocky
    Какво толкова може да изпитва едно 11 годишно момиченце ? Всички сме минали по тоя път и знаем как е - просто й е кеф, че баткото й обръща внимание...
    Ти вече си я предупредила един път - остави я да си троши главата. Нека прави квото иска после всичко ще си е за нейна сметка,а на теб няма да ти у гузно, защото си я предупредила вече...
    Ако толкова много искаш да я предпазиш защо не поговориш с майка й например ? Ама ако решиш да говориш с нея й кажи по по-дискретен начин да говори с дъщеря си, не директно да й изтипоса "Ама ти верно ли излизаш с 6 години по-голям от тебе" ...
    А, може да изпитва само симпатии.
    Не съм се уточнила!

Той за накзателно процесуален кодекс чувал ли е?..Май не.. Ш чуе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си