.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Въпрос към момичетата

Искам да ви попитам бихте ли тръгнали с момче,което има акне?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Първо, всякакви пъпки, мъпки, големи, малки и т.н. оставят впечатление за нечистоплътност и за недобре поддържана кожа, също така и за нездравословно хранене.
    И не опира до външност, а проблема е другаде... така, че не.
    Вече друг е въпоса ако настоящия ми партньор се обрине в пъпки или получи акне. Тогава ще обърна света, за да успея да му помогна да се справи с проблема.

Пък и акнето не е до живот, за всичко си има оправия. Друг е въпроса, че човек, който има акне, не прави нищо по въпроса, за да го премахне. Ако е така - абсурд да съм с такъв човек...

аз лично не мразя папките..........

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    zavisi ot haraktera,ako go haresvam,za6o ne?!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Хахахаха,ужас.
    Зависи в каква степен е напреднало.
    Моя доста добра приятелка има този проблем,а вече е на 20 години и това е най-големият й комплекс.
    И честно да си кажа,наистина отстрани наподобява на лоша хигиена както спомена по-горе някой.

Зависи от много неща, но ако го обичам, защо не ? Нима мнението на другите е по-важно от моето щастие !?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Зависи от много неща, но ако го обичам, защо не ? Нима мнението на другите е по-важно от моето щастие !?
    +1
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Първо, всякакви пъпки, мъпки, големи, малки и т.н. оставят впечатление за нечистоплътност и за недобре поддържана кожа, също така и за нездравословно хранене.
    И не опира до външност, а проблема е другаде... така, че не.
    Вече друг е въпоса ако настоящия ми партньор се обрине в пъпки или получи акне. Тогава ще обърна света, за да успея да му помогна да се справи с проблема.

Пък и акнето не е до живот, за всичко си има оправия. Друг е въпроса, че човек, който има акне, не прави нищо по въпроса, за да го премахне. Ако е така - абсурд да съм с такъв човек...
    Мдам и при мен е така

kofti e ;/ az imam toq problem ... opitvam se da go re6avam ... puk i brusneneto na bradata se otrazqva lo6o ... qvno kojata mi e po-4uvstvitelna ... pritesnqvam se dosta ... kajete nqkakuv lek ... preporu4aite ne6to ? iskam da 4uq i drugi mnenie ... puk i imam lo6iq navik da "ubivam" pupkite, koeto mi e ostavilo nqkolko lo6o belega po liceto :/

Град
    bLg ` citY
    epaaa... za lekove... nqkva kozmetika we chovek.. primerno probvai lepten.. xd` ... vse pak sa 30 lvl i dano ti pomogne ... az ne mislq che ne deistva...
    Sex is like Nokia -connecting people ... like Nike -just do it ... Like Pepsi -ask for more ... Like Samsung -everyone is invated ... and like me -TO GOOD TO BE TRUE [ ! ] xd`

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeFeel
    epaaa... za lekove... nqkva kozmetika we chovek.. primerno probvai lepten.. xd` ... vse pak sa 30 lvl i dano ti pomogne ... az ne mislq che ne deistva...
    Xxaxa,не мислиш че не действа?Вярвай ми,не действа!От личен опит мога да ти кажа,че точно това най-малко ще помогне...

Пич повярвай лек няма! Колкото и лошо да звучи е така.Аз имах пъпки от 6 клас.7 клас беше някакъв ужас.8 клас станаха по-малко.9 почти нямах,а сега съм 10 и нямам,но при мене има друго,че от 8 клас започна да ми излиза много сериозна брада и това спомага доста за пъпките.Така че ще изчезнат с появата на мъжката брада.Споко!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    +1
    И аз съм с вас.
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Shumen
    Moje bi ako i az imam Maitapq se.Bih stiga da ne sa mnogo...
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от Killercho
    Пич повярвай лек няма! Колкото и лошо да звучи е така.Аз имах пъпки от 6 клас.7 клас беше някакъв ужас.8 клас станаха по-малко.9 почти нямах,а сега съм 10 и нямам,но при мене има друго,че от 8 клас започна да ми излиза много сериозна брада и това спомага доста за пъпките.Така че ще изчезнат с появата на мъжката брада.Споко!
    Чакай малко,с появата на брадата пъпките изчезват...Каква е връзката?То като се обръсна ми излизат пъпки...

Град
    гр. Пловдив
    Ами, ако се навиеш на поста ми, иди си вземи Дефламол. 2.90 е и сутринта като се обръснеш се намажи с него. После следобе някъде пак и ми кажи дали има резултат.
    На мен ми помага, само дето не се бръсна, и то не на лицето.
    Но иначе е против пъпки такова, обаче за външна употреба.
    Ти какво си ползвал до сега? Ако е само някакви кремове и мазила, всеки би те посъветвал да започнеш с нещо, което се приема перорално, тогава възможността да ти се премахнат е по-голяма.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ами, ако се навиеш на поста ми, иди си вземи Дефламол. 2.90 е и сутринта като се обръснеш се намажи с него. После следобе някъде пак и ми кажи дали има резултат.
    На мен ми помага, само дето не се бръсна, и то не на лицето.
    Но иначе е против пъпки такова, обаче за външна употреба.
    Ти какво си ползвал до сега? Ако е само някакви кремове и мазила, всеки би те посъветвал да започнеш с нещо, което се приема перорално, тогава възможността да ти се премахнат е по-голяма.
    Ами аз съм се мазал с повечето кремове,от който можеш да се сетиш - лосиони,кремове,маски и всички тези неща,но кой знае какъв ефект не се е проявил.Все пак разясни ми какво е това перорално?

Зависи от акнето Ако са доста и големи пъпки и изобщо момчето има вид, сякаш че не се поддържа - не! Но ако са не толкова пъпки и си личи, че момчето се опитва да спре... появата му(така да кажа) - защо не?! Нормално е да има акне.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Ако е чак пък толкова сериозно вземи иди на кожен лекар. Той поне ще ти препоръча нещо съществено(може би)
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Защо не.
    Ако характера му е хубав.
    Ако ме разбира.
    Ако е добър и ме уважава.
    Защо не?!
    Акнето идва и си заминава,
    но вътрешната красота остава завинаги.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Защо не.
    Ако характера му е хубав.
    Ако ме разбира.
    Ако е добър и ме уважава.
    Защо не?!
    Акнето идва и си заминава,
    но вътрешната красота остава завинаги.
    +1

Град
    гр. Пловдив
    'Перорално' означава нещо, което се приема през устата. ....

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Нормално е да има пъпки...
    Аз също имам, въпреки че полагам грижи за лицето си.
    Зависи и колко са. Едно момче от класа ми има страшно много пъпки. Големи и с бял връх. Отвратителна гледка е. И при него си личи, че няма абсолютно никаква хигиена - мазна коса с пърхот, кариеси на предните зъби, "приятен" аромат... Но пък момчето си има приятелка. Която в интерес на истина е симпатично момиче, не някаква като него.
    Разбира се, че предпочитам момчета с изчистена кожа, но няколко пъпки не биха ми направили проблем.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

абе вижте ся зн че на темата пише че е към момичетата въпроса ама се пак да зема да напиша нещо да помогна на хората страдащи от тва
    първото нещо което ми идва на ум е да се отиде на козметик ... те са специалисти и предполагам знаят най-добре какво да направят ... естествено това трябва да е по време на някоя ваканция тъй като след козметика за няколко дена въпросния човек ще има повече пъпки
    другото което ми идва на ум е както казахте кремове маски ала бала... аз нямам акне а само някоя друга пъпка секи нов ден обаче ползвам един крем който много помага казва се Vitassin Cosmetic Cream и много помага повярвайте айде успех на всички и макар и малко отблъскващо това не е толкова лошо ... и най-важното не правете като 1 съученичка която си изтиска пъпка в час и целия клас щяхме да се издрайфаме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си