.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Голяма ли е разликата

Здравейте тийнове =)

Нуждая се от малък съвет

Покрай приятели се запознах с едно много яко момче тия дни....Той ми взел номера от приятелката ми, писахме си.. Призна, че много ме харесал и би искал да опитаме заедно.. Всичко точно до тук.. Аз съм в небесата, безкрайно щастлива! Но Какво стана на въпрос вчера аз споменах, че съм на 16.. И последва много учудваща реакция от негова страна! Той си мислил, че съм по- голяма. И тук идва момента, в който и аз останах учудена като разбрах, че той не е на 18, а на 20
    Знам, че звучи глупаво, но не си бяхме задали този въпрос кой колко е голям. А и се познаваме само от 3-4 дни.. .. Аз от приятелките ми знаех, че той е на 18, а не на 20. Та.. го осетих как се сепна изведнъж. Стресна се малко. Даже днес ме питa " Притесняват ли те годините ми?".. Леле как прозвуча, все едно аз съм на 16, а той на 30
    И аз съответно останах учудена.... но не го приех чак толкова навътре... 4 god разлика е нормално за мен.
    Вие какво мислите, аз съм на 16, той на 20.. не е голяма разликата, нали? Или всъщност е?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Спокойно бе 4 години са си нормална разлика

Разликата си е напълно нормална =)

не, не е голяма

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    добре е

Град
    Paradise
    В реда на нещата.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Голяма ли е разликата

Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
    Здравейте тийнове =)

Нуждая се от малък съвет

Покрай приятели се запознах с едно много яко момче тия дни....Той ми взел номера от приятелката ми, писахме си.. Призна, че много ме харесал и би искал да опитаме заедно.. Всичко точно до тук.. Аз съм в небесата, безкрайно щастлива! Но Какво стана на въпрос вчера аз споменах, че съм на 16.. И последва много учудваща реакция от негова страна! Той си мислил, че съм по- голяма. И тук идва момента, в който и аз останах учудена като разбрах, че той не е на 18, а на 20
    Знам, че звучи глупаво, но не си бяхме задали този въпрос кой колко е голям. А и се познаваме само от 3-4 дни.. .. Аз от приятелките ми знаех, че той е на 18, а не на 20. Та.. го осетих как се сепна изведнъж. Стресна се малко. Даже днес ме питa " Притесняват ли те годините ми?".. Леле как прозвуча, все едно аз съм на 16, а той на 30
    И аз съответно останах учудена.... но не го приех чак толкова навътре... 4 god разлика е нормално за мен.
    Вие какво мислите, аз съм на 16, той на 20.. не е голяма разликата, нали? Или всъщност е?
    зависи,може да са малко,може
    да се окажат много.
    Но може да има кой да
    те взима с кола от училище
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

4 години е напълно нормална разлика.

еми виж сега проблема в тази "голяма" разлика за мен е,че вие сте на различни етапи от живота си..в смисъл-ти си в училище(надявам се),той сигурно учи,работи..
    другото нещо-секса.няма как да не иска-за един 20 годишен е нормално.вече ти трябва да си решиш дали си готова или не.
    иначе като изключим това,което казах горе,смятам,че щом се харесвате е хубаво да опитате
    успех

Град
    `In Hell`
    Не е голяма.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Супер нормална ви е разликата

Град
    Shumen
    Ami az trugnah s moq kogato bqh na 16 ....Ralziakta e sushtata i toi e na 20.Takache go namiram za neshto normalno veche.Da ti kaja otnachalo i az se pritesnih za sebe si malko i se kolebaeh no kato se zamislim po-dobre da si s nqkoi po-golqm i razbran.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Моята с приятеля ми е 4години и 3 месеца,чувствам се идеално така
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    По балкана някъде..
    По закон е педофил ..
    ACϟDC

Супер фен
    Една приятелка,която е на 14 тръгна с един,който е на 18.Така,че не се безпокой.

не е педофил-по закон е когато момчето е над 18,момичето под 18 и разликата им е минимум 5 години..тяхната е 4..тъй,че не е

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от flower123
    не е педофил-по закон е когато момчето е над 18,момичето под 18 и разликата им е минимум 5 години..тяхната е 4..тъй,че не е
    Педофил не е ли когато момчето е пълнолетно , а момичето е малолетно Това за разликата от 5 години , не ми звучи удачно

По темата : Разликата ви е напълно нормална

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Нормална е .Нашата е 5 .Нормална ли е ?

Супер фен
    Напълно нормална си е
    nicolepcd

Нормална си е. : )
    Stay up all night with the stars *

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Joc
    добре е
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Супер фен
    4 год. според мен не е над нормата .. изобщо даже. Но доколкото разбирам него явно го притеснява.. или се притеснява по-скоро теб да не те притеснява :Р Поговорете затова и му кажи, че за теб не е проблем, за да няма недоразумения :Р

Супер фен Аватара на FancyGirl
    4години или 5 са една напълно нормална разлика... но все пак зависи и от човекът до теб
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Няма от какво да се притесняваш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    не е нищо фрапиращо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си