- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма ли е разликата
Здравейте тийнове =)
Нуждая се от малък съвет![]()
Покрай приятели се запознах с едно много яко момче тия дни....Той ми взел номера от приятелката ми, писахме си.. Призна, че много ме харесал и би искал да опитаме заедно.. Всичко точно до тук.. Аз съм в небесата, безкрайно щастлива! Но Какво стана на въпрос вчера аз споменах, че съм на 16.. И последва много учудваща реакция от негова страна! Той си мислил, че съм по- голяма. И тук идва момента, в който и аз останах учудена като разбрах, че той не е на 18, а на 20![]()
Знам, че звучи глупаво, но не си бяхме задали този въпрос кой колко е голям. А и се познаваме само от 3-4 дни.. .. Аз от приятелките ми знаех, че той е на 18, а не на 20. Та.. го осетих как се сепна изведнъж. Стресна се малко.Даже днес ме питa " Притесняват ли те годините ми?".. Леле как прозвуча, все едно аз съм на 16, а той на 30
И аз съответно останах учудена.... но не го приех чак толкова навътре... 4 god разлика е нормално за мен.![]()
Вие какво мислите, аз съм на 16, той на 20.. не е голяма разликата, нали? Или всъщност е?
Спокойно бе4 години са си нормална разлика
![]()
Разликата си е напълно нормална =)
не, не е голяма![]()
зависи,може да са малко,можеПървоначално написано от Ne_Znaesh
да се окажат много.
Но може да има кой да
те взима с кола от училище![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
4 години е напълно нормална разлика.
еми виж сега проблема в тази "голяма" разлика за мен е,че вие сте на различни етапи от живота си..в смисъл-ти си в училище(надявам се),той сигурно учи,работи..
другото нещо-секса.няма как да не иска-за един 20 годишен е нормално.вече ти трябва да си решиш дали си готова или не.
иначе като изключим това,което казах горе,смятам,че щом се харесвате е хубаво да опитате
успех
Супер нормална ви е разликата
Ami az trugnah s moq kogato bqh na 16 ....Ralziakta e sushtata i toi e na 20.Takache go namiram za neshto normalno veche.Da ti kaja otnachalo i az se pritesnih za sebe si malko i se kolebaeh no kato se zamislim po-dobre da si s nqkoi po-golqm i razbran.![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Моята с приятеля ми е 4години и 3 месеца,чувствам се идеално така![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Една приятелка,която е на 14 тръгна с един,който е на 18.Така,че не се безпокой.![]()
не е педофил-по закон е когато момчето е над 18,момичето под 18 и разликата им е минимум 5 години..тяхната е 4..тъй,че не е![]()
Педофил не е ли когато момчето е пълнолетно , а момичето е малолетноПървоначално написано от flower123
Това за разликата от 5 години , не ми звучи удачно
![]()
По темата : Разликата ви е напълно нормална![]()
Напълно нормална си е![]()
nicolepcd
Първоначално написано от Joc
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
4 год. според мен не е над нормата .. изобщо даже. Но доколкото разбирам него явно го притеснява.. или се притеснява по-скоро теб да не те притеснява :Р Поговорете затова и му кажи, че за теб не е проблем, за да няма недоразумения :Р
4години или 5 са една напълно нормална разлика... но все пак зависи и от човекът до теб![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Няма от какво да се притесняваш![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.