Здравейте, приятелчета =)
Преди време бях пуснала тема, на кратко в миналата тема се казваше, че се влюбих в един учител от моето училище и ви питах за съвет как да намеря контакт с него, защото виждах по погледите му и всичко, че не е безразличен. . =) До тук добре . . намерих начин за контакт, попитах го дали иска да ми обесни едни задачи по математика /тъй като е учител по математика/ той каза, че не му е позволено, защото трябва да питам собствената си учителка, но каза ,че като за 1 път ще направи компромис.Имах урок при него, за жалост едно момиче дойде с мен и не можах нищо по-така да кажа. . въпреки това през цялото време сме си разменяли погледи . . След това известно време беше само на здравей здрасти и аз реших да му пиша едно съобщение в сайта на училището.Казах му, че искам да говоря нещо с него.Тъкмо се отчаях, че не отговаря 1 седмица и той вчера дойде при мен и ме извика настрани каза, че прочел писмото и ме пита дали искам нещо спешно да го питам дали е за училище или просто искам да си говорим.И аз казах просто да си говорим.На което той отвърна добре тогава ,вторник ме изчакай след училище и ще си говорим.
От тогава ми е много притеснено.Не можах да спя.Как да му кажа, че го харесвам. . .? Мислих си нещо от сорта на :
Трябва да Ви кажа нещо, но да си остане между нас.Първият път като Ви видях беше в автобуса и тогава не знаех, че сте учител /това наистина е така/ и тогава си Ви харесах.След това ви видях в двора на училище и директно знаех, че ще стане нещо лошо . . и това лошо стана, колкото и да ми е неудобно да Ви го кажа - влюбена съм във вас от тука на татък Вие казвате. .
И да го оставя да видя реакцията му?
ПС - на 18 съм, не съм някоя, която днес харесва един след няколко дни иска друг, той е млад на 25 години, така че това не е проблем.Ако сме заедно, никой няма да разбере от училище, мога да съм дискретна.И последно не съм в България, така че тук е малко по-различно. .
ПС 2 - Не учаквам неща от сорта на "откажи се" и тн , защото вече е твърде късно срещата във вторник я има, моля само за съвет, по какъв начин да му кажа?
ПС 3 - Мерси на всички, които отделиха време да прочетат това =)