сигурна съм че имаше подобна тема, ама неможах да я намеря.... та...направих тая тема, за всички почитатели на рока, хард-рока, метъла и т.н. Обсъждайте групи, песни, предстоящи концерти и каквото още се сетите, знам че има фенове на този вид музика в "TeeNa", предлагам тва да си е тука нашта темичка![]()
Ай метъли!!!, вий сте!![]()
Като начало, едно въпросче, кой ще ходи в Каварна на рок феста, 1-3 юли???![]()
Аз няма да ходя.
Хамърфол/Сабатон след 2 седмици ще имат концерт в София.
За съжаление ще го пропусна![]()
уф да и аз...Първоначално написано от psychopath
![]()
![]()
![]()
Някой да знае кога ще идват Соната Арктика в България?![]()
И също така - кога ще излезне новият им албум...?!![]()
те не бяха ли миналата година?Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
И аз доколкото си спомням бяха миналата година около 6 май някъде,да не би да идват пак![]()
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
разгорещени дискусииами я кажете има ли някой който да е ходил на The Rasmus и какви са ви впечатленията
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
ви ебем, утре са ИН ФЛЕЙМС брее, Хамърфоло е после.
ще ходя и на двата, може би и на Год Дитроунд юли месец, но до Каварна едва ли. Причина:
изпити
финанси
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
еми да... мен поне каварна ми е сражнително близичко...Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Лакуна Койл (от италиански - Lacuna ( = празен) и от английски - Coil ( = спирала) Lacuna coil са италианска готик метъл група сформирана в Милано, Италия през 1994. Според членовете на групата най-голямо влияние върху музиката им са оказали групи като Paradise Lost , Tiamat, Anathema , Septic Flesh , Black Sabbath , Type O Negative, Imago Mortis, Depeche Mode , In Flames и Amorphis. Албумът им от 2006 година - Karmacode достига до 28 място в класацията Billboard200. Lacuna Coil са свирили на главните сцени на най-големите хеви метъл фестивали като Ozzfest , Bloodstock Open Air, Wacken Open Air .
Предстоящия им албум е : LACUNA COIL "SHALLOW LIFE"
Много се радвам,че ще имат нов албум супер много ги харесвам![]()
Ии аз така : ))Първоначално написано от billytalent
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
ае хора, кво мислите за Alice Cooper? доста хора познавам, които не го харесват, кажете си вий мненията![]()
Като цяло не ме кефи,но като чуя Poison и полудявам
http://vbox7.com/play:4c7fca95
Поздрав за тези,които се кефят на песента![]()
мене ми харесва песничката, ама просто ми е омръзнало да я слушам, а като цяло, аз лично мн си го харесвам Alice Cooper даже миналата година му бях на концерта В каварна![]()
много ми се ходи на хамърфол/сабатон![]()
скууууууууууул'с аут фор съмъъъъъъъъъъър
скуууууууууууул'с аут уит фивъъъъъъъъъъъъъъъъър!
тая най я запомних от Каварна миналата година, не съм му особен фен, но направи супер шоуто.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
така е, то на него тва му е в кръвта, да прави шоуПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
оффф, на мене ми се ходи още повече, ама мн ми е далечко, абе ня какПървоначално написано от psychopath
и мн съжелявам че няма да съм там
![]()
Сега се сетих да проверя групите за каварна... и съм общо взето разочарован. Никоя не ми е от най-любимите.
Иначе мисля да отида на Vital Remains.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
E според мен Цонко се поизложи тази година с тези групи... неможе ли да покани някой по-новиТака че няма Каварна тази година .. освен ако не извика някоя по-добра банда
![]()
искам Гуано Ейпс![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Ще му напишем заплашително писмо хах!!!Първоначално написано от Downingtn
Тривиум ли да покани...?
Гардиън може да не са от най-новите, ама ако са в кондиция хубава и ги видиш наживо ще заебеш всички новачета.. ;]