Значи имам проблем с баща ми.. Дразни ме супер много. Държи се като тийн .. Ту е убер сериозен ту се лигави .. Прави ми забележки за всичко (защо не съм затворил шкафа защо съм си оставиш чашата с вода на бюрото а да не говорим като седнем да ядем на една маса... Не пий докато ядеш не троши хляба не държи вилицата така ...) Беше напуснал майка ми за някаква 22 годишна пикла (той е на 49-50 в момента ) и затова когато бях във възраста на развитието ми 12-15 го нямаше.. супер рядко идваше и се радвах като идваше... сега откакто живее с нас не го търпя .. дразни ме начина по който говори прекалено много се лигави.. обаче ме дразни когато е раздразнителен и строг.. обаче той буквално ту в едната крайност ту в другата.. Много лесно се пали за всичко.. често се сбиваме и след като си хвърлим по един бой 15 мин след това пак се държи като некъв лиглю.. Обаче ТОВА което най-много ме дразни е че не си спазва 99.99% от обещанията... Вечерта говори едно на сутринта съвсем друго.. Например днеска се сабират 2000 мотористи на Ал. Невски и той сам ми каза че ще ме закара до мястото кадето си държа моя мотор за да го пооправя малко да му сипа бензин и да отида натам обаче естествено това не стана и сега ще отида само като наблюдател.. Супер много се дразня ..Точно така да ме прецака тая дата я чаках 1 година... За съжеление мотора не близко до мен а зимува в един гараж извън София и няма как сам да стигна..Всичко което ми е обещавал се е проваляло.. Нова екипировка ми трябваше той каза че е поръчал от ebay и до 2 седмици трябвало да дойде... чаках 5-6 месеца и се оказа че дори не я е поръчал... Не мога да седна да говоря с него защото ще се ядоса супер много а тия дни не ми е до гавги , казвал съм всичко на майка ми обаче тя нищо не може да направи.. Обича го... Той не е лош баща и аз не съм много добър син ...Не съм мислил да пиша въобще тази тема никога.. обаче днеска толкова ме разочарова.. Горчи ми просто...