ааа.... дойдохме си на думата е тва са гърдиПървоначално написано от galenata
ПС: На колко години си бе кукло
15Първоначално написано от psychedelic
leleeeПървоначално написано от galenata
nqkoi gore te obi4a
![]()
Е, че то снимани от супер близко всички цици биха изглеждали добре и големи...Първоначално написано от galenata
Пък до колко са твоите..![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Еее то по пътя на логиката, "Моето си е най-хубаво, най-добро..."![]()
Come out, come out wherever you are...
емиии мога да ти кажа че имаш наи правилната логикаПървоначално написано от JenataNaShefa
![]()
ubuntureload кажи,с какво още да те излъжа,че да се откажешТо се е видяло,че с малкия размер няма да успея ... Ами да взема да ти кажа,че са като на дърта ц*ганка (
![]()
![]()
) ще се откажеш ли?!
![]()
НЕ нали ти казвам няма НЕ, не се отказвам лесно ....Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Ще си отдъхнеш от мен като ги видя и пипна ... тогава терора ще намалее значително...
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ааа само значително,а?!Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми да що нещо плаши ли те ... след като ги видя и размачкам ще ги оставя намира и ще зпочна да желая близка среща с писаната ....Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
И естествено пак няма да приемам НЕ за отговор!!!
Май наистина е време да излезеш от филмаПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
Еййй само да не отнесем пак по някой БАНН заради спама![]()
![]()
От къв зор ние си говорим по темата .. обсъждаме твоите "малки увиснали като на дърта циганка лисичи муцунки" (ти го каза), които аз толкова настоятелно искам да видя ....Първоначално написано от 3oPuTy
Еееее преди това казах,че съм плоска като дъскаПървоначално написано от ubuntureload
Да беше цитирал този израз,а не сравнението с ония черните индивиди
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е КфО като са Лисичи муцунки..... все са си ЦиЦи хихихи гОтеНички Са![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре де вече се примирих че циците ти са по малки от моите... ще го преживея някак си ... и все пак крайно време е да ги видя .....Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ех начи колко си лоша .... караш ме да плача пред всички .... айде де само малко нищо ням да ти стане ... Аз ще ти покажа мойте....![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ubuntureload
Не може!!!
![]()
омг... не ми харесват "лисичите муцунки"![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Не ми харесват![]()
Станахте досадни вече.Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
По темата: да![]()
Стига бе любов моя ... показвай квото имаш за показване че сме станали досадни на хората ....Първоначално написано от 3oPuTy
Чесно,този вид гърди не ми допадат много,но моите са подобни!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Така като ме гледаш дали ми пука,че съм досадна?!Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
А като гледам и на теб не ти пука,така че ...![]()
![]()
![]()
Обаче наистина е време да се спреш,защото най-много да получиш молбата за развод![]()
![]()
![]()
Еййй човек е готов на всичко само и само да си оправи малко настроението ... Щом до лигавене съм стигнала ...