- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Шоколадови бонбони и секс
Ami iskah da popitam mom4etata,no i momi4etata ako znaqt: kak biha mogli 6okoladovi bonboni da se vklu4at v sexavednyj govorihme s priqtelq mi za kakvo bi iskal i toi spomena bonboni,a kogato go popitah ,kak taka bonboni i kakvo 6te pravi s tqh ne mi otgovori kaza samo "eeeeee sq prosto go kazah"
i se 4udq,i predi malko 4etah edna statiq v site-a i pak pi6e6e "slojete 6okoladovi bonboni na edna ryka raztoqnie,myjete znqt za6to" i pak se za4udih,nqkoi moje li da mi kaje kak slujat bonbonite v sexa xaxa
Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
т.1 от Правилата на форума
krem4et0
Може да ги наредите по тялото си като пътечка към нкяоя от ерогенните ви зони и за да стигнете до там да трябва да ги изядете....знам ли?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Може да ги включите в любовната игра. Той ти пъхва бонбонче в устата със своята собствена уста и започвате да се целувате и бонбонът в средатаИ т.н.
![]()
"mujete znaqt za6to.." mn polezna statiqznam li.. moje bi ako ogladneqt da si vzemat
te sa ve4no gladni
![]()
ako nameri6 i bonboni s vkus na pile6ko i bira sig 6te e o6te po dobre
Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
т.1 от Правилата на форума
krem4et0
Cruel Intentions
eeeeeee nali qdat predi tova ina4e nqma da imat sili :PПървоначално написано от mysterious93
i az za tova si pomislih,no za taq rabota horata izpolzvat smetana,te4en 6okolad ala bala a bonboni.......Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
лапаш 1 бонбон и правиш секс
mda e zatui li fantaziraliПървоначално написано от plmn
![]()
даПървоначално написано от zay4e
Младежа ръга бонбона у пичката и започва да лиже .... шоколада се топи и му е сладко ... айде ... малки тайни ....![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ei zatva ne se bqx setilaПървоначално написано от ubuntureload
qzuk.. oniq bonboni s vi6ni det imat kostilki sa mn hubavi ama nqq ti e udobno
![]()
Cruel Intentions
Има ги и без костилки... "МЕРСИ" са по далавера шото са продълговати ...Първоначално написано от mysterious93
![]()
ser? mi mene togava 6to vse me precakvat s kostilkaПървоначално написано от ubuntureload
a pyk tiq mersi (ako sa su6tite za koito si mislq
) toi napravo moje da mi otpu6i trubite s tqx
nai dobre bonboni sezoni S QGODA
![]()
![]()
Cruel Intentions
За едни и същи МЕРСИ говоримПървоначално написано от mysterious93
![]()
![]()
има едни други бонбони АМФОРА ама вие сте малки нз дали въобще сте ги чували и виждали ... направо къртят ... сезони пасти да ядат ... Или да ръга Лукче малко може да ти щипе на котето ама докато се разтопи тва лукче от лизане ......
oo amfora-ta gi obojavamПървоначално написано от ubuntureload
samo deto ot baq vreme ne sum qla
o az da bqgam 4e mi potekoxa ligite
![]()
avtorkata kvito i bonboni da vzeme6 si na dalavera
![]()
Cruel Intentions
mersi,o6te typotii izmisli li ili ve4e se iz4erpaПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
Вземи от онези с вишните...
Разчупваш на две и това сладкото го размазваш по цялото му тяло..
Почваш след това с език от долу на горе да облизваш и като завършек го целуваш, като преди това може да хапнеш някоя вишна, че той да усети вкуса в устата ти...
Ай успех с бонбоните![]()
плесканица![]()
Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Sorry предварително ако ще изгрубеяПросто си протегни ръката надоло и ще разбереш къде да си остявиш бонбона...и ако пак не си разбрала ..хората ти казват да го оставиш на п*тката си!
Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
da razbrahПървоначално написано от 3oPuTyYy
thanks