.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Отново проблем...

Проблема е следния .. Вчера за пръв път с приятеля ми си позволихме да правим секс без презерватив .. Той не свършваше в мене , обаче след като свърши пак го мушкаше и така .. А отделно и предеякулационната течност си попадна в мене .. Аз бях неразположена .. И днес продължава да си ми тече и то не леко .. Дали има някаква опасност за бременност и ще се наложи ли да пия това хапче .. Не искам коментари от рода на "Това не е бонбонка " или "Защо не сте били по-внимателни" .. Осъзнавам грешката си .. Моля мнения ..

Град
    Между краката на майка ти
    Щом си неразположена не мисля, че има голяма опасност. Риск има но не е чак толкова голям... А приятеля ти да не е 5-6 клас??
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

хаха не си бремена можеш да забременейш ако ти е редовен цикала а много малко жени могат да се похвалят сас редовен цикал..... не си бремена ако се страхваш вземи си тест за бременост.....

Супер фен Аватара на galu6a
    ами мисля ,че вероятноста е по-малка щом си била неразположена ,но и е мн опасно
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Нещо подобно ми се е случвало , но пих Ескапел .. Пък незнам
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

..

Shtom si bila nerazpolojena..nqma golqm risk ot zabremenqvane..no vse pak ako ne si sigurna v samata sebe si otidi do aptekata i si vzemi edin test za bremennost
    :P

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от ioanataa
    Shtom si bila nerazpolojena..nqma golqm risk ot zabremenqvane..no vse pak ako ne si sigurna v samata sebe si otidi do aptekata i si vzemi edin test za bremennost
    За тест трябва да се минат поне 10 дена .. А Ескапел се пие до 3 дни
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    In the middle of nowhere

Re: Отново проблем...

Цитирай Първоначално написано от OrgaAsmmm
    Проблема е следния .. Вчера за пръв път с приятеля ми си позволихме да правим секс без презерватив .. Той не свършваше в мене , обаче след като свърши пак го мушкаше и така .. А отделно и предеякулационната течност си попадна в мене .. Аз бях неразположена .. И днес продължава да си ми тече и то не леко .. Дали има някаква опасност за бременност и ще се наложи ли да пия това хапче .. Не искам коментари от рода на "Това не е бонбонка " или "Защо не сте били по-внимателни" .. Осъзнавам грешката си .. Моля мнения ..
    Неее, ще ме извиняваш, но не мога да не те питам "Защооооооо не помисли преди това?"
    Това е безотговорност, надявам се да няма станали бели и наистина да си си осъзнала грешката и съответно да не я повтаряш....
    Вероятно нищо не е станало... за да си по-спокойна след като ти мине цикъла си вземи тест за бременност и провери
    Успех
    Come out, come out wherever you are...

в цикъл си и го правиш без презерватив ??? (или аз нещо не разбрах) ....

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от aaaaaaaaaaaaaaah
    в цикъл си и го правиш без презерватив ??? (или аз нещо не разбрах) ....
    Ааа, да, и аз тва се зачудих. Той не се ли тревожи, че ще му се оцвака оная работа с кръв?

Град
    На Предника на Географията
    в цикъл си и го правиш без презерватив ???
    ОМГ
    ОМГ
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Град
    София

ре

Един савет от мен по добре пий Ескапеле независимо дали си била или не си била неразположена ... Винаги има опаснос макар и малко За тест трябва да се минат поне 10 дена .. А Ескапел се пие до 3 дни Сама си прецени

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Абе риск винаги има...пий Ескапеле ако се притесняваш сега,пък като искате да го правите без презерватив иди на гинеколог да ти изпише противозачатъчни и така...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от waaaagh
    в цикъл си и го правиш без презерватив ???
    ОМГ
    ОМГ
    illll

Ами за да забременееш трябва да има зряла яйцеклетка,а по време на цикъл ти изхвърляш такава,а следващата няма как да узрее толкова бързо.Радвай се,нищо ти няма.Не знам само от хигиенична гледна точка,как си позволяваш да правиш секс по време на цикъл.

Абе вие луди ли сте, тея ескапели ги пиете като аспирин!Първо си била неразположена, второ не е свършил в теб- нямаш нужда от ескапел.

А ако говорим за вероятности- презерватива не дава 100% сигурност- айде след всеки секс със презерватив пийте ескапел, а без презерватив скачайте от някой мост

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Не мисля че си бременна...само се чудя на тези които те спичат че може да си бременна как могат да го правят при положение че незнаят на тях какво ще и се случи в утрешния ден...
    Внимавай следващия път и се пази !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си