e kak neznaqt?ne te li vijdat?Първоначално написано от EJI4eTy
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Първоначално написано от galu6a
Повече боли след като те пробият.
При самото пробиване не боли изобщо.
След това малко дезинфекция трябва като те заболи и готово.
След 4-5 дена изобщо не чувстваш нищо.
И боли само при допир преди тва.![]()
Първоначално написано от splendour
Е нали е под езика.
Може да я скрие.
имам си по една на всяко ухо,имах на веждата (пак ще си сложа) искам и Индъстриълтва е .
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
две дупки имам...не са зараснали майрядко слагам обици..а иначе рано си ти продупчих...не помня дали имах първи клас..
и ме заболя малко с това пистолетче
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
1 на лявото и 2 на дясното ,навита съм и за такава ; звездичката
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
^ това няма ли доста да боли?!![]()
Казва се трагус.. Боли, ама като я искаш кво ти пука.. А пък на тая снимка тва е обица от пистолет малее представям си кво е било...![]()
![]()
по една обица имам на мекото на ушите,имах повече,ама нещо се възпалиха и махнах другите.
имам и лабрет.
възнамерявам да си продупча веждата сега,но все още се чудя,а ушите пак ще ги пробивам..и ще си направя индъстриал и флеш на дясното ухо.
Имам си 2 на ушите,които са ми сложени още като съм била бебе.Преди 2 години си сложих още една на лявото ухо. :P
предполагам да ,ама много ме кефиПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
така.. имам 4 на едното ухо и 2 на другото. За тях наще не са ми правили проблеми. Имам 1 на езика - нормална и за нея не са ми правили проблеми. Имам 1 на веждата и 1 на устната. За тях малко ми се развикаха![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Общо 7 обици имам3 на едното ухо, 3 на другото като едната е на хрущяла и 1 на езика. За ушите нямаше проблеми, но за езика голям скандал стана
![]()
На едното ухо имам 3, на другото 5, от които едната е на хрущяла, имам и на пъпа. На ушите се надупчих сама (не наведнъж), без да съм питала наще, но за пъпа исках да знаят и ги убеждавах 2 седмици, ама се навиха.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Къде?! - на лявото ухо
Защо и кога ги направихте?! ми реших и си сложих, преди 3 години някъде
Болеше ли?! Не
Как реагираха вашите?! Е, аз им бях казал, че ще си дупча ухото, нормално![]()
<N>
много ми е грозно като вида някое момиче, а даже и момче да има повече от 2 обеци на едното ухо! мега грозно!
<N>
Имах нормалните две обици, по една на всяко ухо, но ги бях махнала и те зарастнаха, оттогава не съм слагала. Сега, лятото мисля да си направя на веждата..
Ми на едното ухо имам 1 на другото 2 .. И една на пъпа .. Майка ми не знае за нея .. На 15 съм .. Не ме болеше иначе много е яко![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Имам 3 на едното и 1 на другото ухо.
Първите 2 са ми още от малка.
Втората на едното ухо си я пробих сама миналата година,
а майка ми забеляза месец и нещо след това.
Третата я пробих преди седмици и нея още не я е забелязала..
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Имам по една на всяко ухо.
След няколко дни ще имам 6 обеци -5 на едното ухо и едничка на другото,иначе в момента имам 3 на едното и другото ушо си е с една![]()
Имам на едното 3 а на другото 1.Наще ми разрешиха за общо 4,колкото са и сега.Аз и за толкова ги питах де.Бих искала още ч на хрущяла или още една наредена до тези 3,но като си легна понякога и малко ме понаболва последната.Иначе не мисля някъде другаде да си слагам.Кефи ме да гледам по другите ама не и по мен![]()
На лявото ухо имам 3- 2 на мекото и 1 на хрущяла,а на дясното 1на.Искам да си пробия пъпа,но това ще стане,когато си пооправя коремчето,че сега нещо много не му се кефя.Работя по въпроса ! Мислила съм си и за пиърсинг на интимните места,но е прекалено ку*венско..
Имам по една .. но преди една година отидох и реших
да си направя по още една.. обаче мн ми набираше едното ухо и се запуши сега имам 3... 2 на дясното и 1 на лявото .. и 123231 обици![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?