Когато бях на 10 си пробих ушите, обаче нещо се възпалиха и зараснаха. Следващия път не помня на колко бях.. 11 или 12 си пробих по една на всяко ухо и преди година си пробих още една ха лявото ухо. Сега имам общо 3, но в най-скоро време мисля да си пробия още една на лявото ухо![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Мммм.. Имам Три... Една на лявото и две на дясното .. Двете са ми откакто се помня,а третата си я направих преди 4 месеца някъде.. Изобщо не боли.
![]()
"I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor.
If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that." <3333
И аз така, ама не съм сигурна дали на 7 или по-рано.Първоначално написано от slun4ice
аз ли само не разбирам манията да имате по 1030420 дупки на ушите...
Аз си имам двечки.Пробиха ми ушетата с игла, когато бях на 3-4 годинки.Доста ме болеше.
П.С-Искам пиърсинг на езичето... ама няма...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
По една на всяко ухо. Искам на езика, но едва ли ще ми разрешат. Но направя ли 18 ще си сложа.![]()
имам 4 по 2 на всяко ухо
имам 3 общо..2 на дясното и 1 на лявото.втората ми е от миналата година а другите от както се помня![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Ми аз имам на всяко ухо по 1.Не помня дали ме е боляло.Мама и тати мисля че са били съгласни щом са ме завели на 6 месеца да ги пробият 8) 8) 8)
Първоначално написано от GerYy
по 1 на всяко ухомисля да си направя по още 1 само на едното ухо
не съм сиг още
![]()
Someb0dy told u..how much i Love u !?
аз имам 2 на лявото и една на дясното и искам много на езика ама не ми дават![]()
![]()
2 на лявото
една на дясното, но мисля и там да си сложа 2ра
искам и хеликс на някое ухо, но още не съм решила на кое и дали въобще ще се пробивам
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
една на едното ухо и 4 на другото ..също така и на носабила съм на 4 месеца като са ми пробили първите 2 на ушите и после самичка останалите 3, а за носа преди 5 месеца баща ми ме заведе
![]()
2 на дяснато и 1 на лявото ухосамо тва ама за сега
![]()
![]()
Mи имам само на двете у6и, като на едното си имам една оби4ка, а на другото имам 2, като и двете са на меката 4аст на ухото, преди бе4е една, но преди 5 дена си пробих штора дупка сама с игла.Не боле6е хи4.Ина4Е МНОГО ИСКАМ И НА ЕЗИКА НО НА6ТЕ НЕ МИ ДАВАТА и ще си пробишам и на ухото но горе на хрущияла.
И то скоро...
Имам само 2 - по 1 на всяко ухо. Но в момента не нося. Като бях на 3 много исках да ходиме с мама и тате на МакДоналдс, ама те искаха да ми дупчат ушите и накрая ми казаха "Ще отидем да ти сложиме обици и после на МакДоналдс или никакъв МК!?" И аз естесетвно се навих.. Помня че много ревах - от страх, а реално не ме заболя изобщо![]()
Stay up all night with the stars *
две
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Имам по една дупка на ухото . Преди на едното ухо имах две ама зарасна едната . Ама аз пак ще се пробия де ...
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Имам по една на двете уши и до там...Имала съм намерение да се пробивам поне на още 3 места, но само с намерението си останах, и по-добре, сега вече въобще не ми се струва чак толкова добра идея...
Иначе на ушите като много малка са ме водили да ме пробиват, помня само че се разревах още преди да са започнали с процедурата, всичко много ми се смяха.![]()
Вече станаха 2 на пъпа,вежда,устна,език,5 лоуба и индъстриъл.
имам 6 по ушите.бях на 3 когато майка ми ме заведе да ми пробият първите и помня колко беше горда беше понеже вобще не плаках![]()