.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Burgas

Проблем с малкия

Аммм искам да попитам нещо.Значи правел сам sex ноооо немога да разбера защо немога да си го заголя хубаво.Имам предвид че само главата се заголва и толкова,кожичката немога да е драпна по надолу защото доколкото сам чувал има една кожичка която трябва да се скаса а при мен май не се е скасала и трудно слагам презерватив.Имам приятели които си ги заголват повече а аз немога.Някои може ли да ми помогни.и трябва ли да ходя на лекар.

Фимоза имаш ...
    Просто всеки ден се опитвай да го оправиш докато се къпеш примрно не да дърпаш рязко,а ... по леко. Разбира се това е, ако е съвсем малко

A ако е много отиди на лекар да ти направят операция
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Голям фен Аватара на go71n
    Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    Фимоза имаш ...
    Просто всеки ден се опитвай да го оправиш докато се къпеш примрно не да дърпаш рязко,а ... по леко. Разбира се това е, ако е съвсем малко

A ако е много отиди на лекар да ти направят операция
    не ги слушаи ква фимоза той казва че заголва главичката според мен имаш една кожичка "гемче" което ти е по късо ( като на мен ) отиваш на доктор ( аз не съм ходил на лекар ) и ти го резват 15 дена и правиш секс колкото душа ти иска ... затова неможе да го уголиш още дарпа те и те боли
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Град
    Burgas
    Да и аз така мисля като видях този сайт по горе че това гемче е по малко защото наистина като опавам повече и ме боли и трудно слагам презерватив благодаря ви че ми помогнах те

тос пак с флекса.... аз имам щилка

не ги слушаи тука идиотите щом си забелваш главата значи нямаш фимоза но щом не можеш да си опънеш кожата максимално надолу имаш най-лека форма на късо гемче .. оправя се хириргучно с 1 цепване и си готов след 2 седмици ...

абе човек какво разбираме ние, консултирай се с някой по-компетентен

Град
    Момини Цици
    Цитирай Първоначално написано от kuklicka
    абе човек какво разбираме ние, консултирай се с някой по-компетентен
    аха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си