- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си създам навик да ходя изправен?
Всички ми викат защо така си се прегърбил, ходи изправен, но аз просто нямам такъв навик и все си ходя леко прегърбенЗа щастие още не съм се изгърбил и нямам гърбици
![]()
И аз също ходя и седя леко прегърбена..Просто се оптвам по-често да се замислям за стойката си и да се изправям..![]()
И аз седя леко прегърбена и за това се опитвам сама да си се подсещам да се изправям,а също като малка в даскало ни казваха като седнем на стол и се облягаш на облегалката и си слагаш ръцете зад нея.Дано си ме разбрал![]()
Оф, това ми е такъв проблем..
И аз съм прегърбена и съм виждала на снимки коооолко е смешно.
Като седна почти винаги съм изгърбена, като въря ми е по-лесно да бъда изправена.
Ами не знам какво да кажа, въпрос на воля и желание е. Но не е лесно. Също има колани за изправяне, можеш да ходиш на физиотерапия. На мен не ми помогнаха, но и аз не бях особено сериозна
с книжка на главата :Д
като каките манекенки.![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
трябва да си създадеш като навик![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Продават се едни като колани и ръкави, които са за изправена стойка
ofi az imam toq problemleeeeko izgurbena, no izgurbena
kato vyrvq ne si li4i tolkova i gledam da si napomnqm da se izpravqm amakato sedna... purvo ne moga da sedna na stola i da stoq kato durvo. a ako qm se privejdam i pak tyi
taka 4e kato qm naistina baq se izgurbvam togava mi e nai golemiq problem
ama to kato sednem na masa osobeno ako sme na gosti vinagi nqkoi me potupva po gurba
nz si4ki stoqt tolkova izpraveni 4udq se kak qdat tiq hora bez da se opleskat..puk az o6te malko v 4iniqta 6i vlqza
![]()
Cruel Intentions
и аз ходя ена такава,непрекъснато ми викат ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
възглавница на главата...
когато възглавницата спре да пада
тогава значи ходиш прав...
Ми и аз по едно време така бях свикнала,ама като започнах пак спорта и малко лечебна гимнастика и силна воля се оправи всичко.![]()
купи си колани за изправена стойкапредполагам че ще ти дърпа раменете назад или прави лечебна гимнастика
![]()
Someb0dy told u..how much i Love u !?
Пишете ме и мен в клуба на гърбавите :С Като не съм прегърбен съм към 1 и 80 а като се прегървя 1 и 70Искам ама все си забравям ама майната му
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Преди и аз бях така и даже трябваше да ходя на лечебна гимнастика, но така и не намерих мястото. За сметка на това няколко години по късно се възползвах от програмата за безплатен спорт за ученици през ваканциите - ходих на езда около 1 месец, вярно че беше по 10-20 минути на ден, но си каза своето, докато си на коня непрекъснато внимаш за стойката и после просто ти става навик. Та с езда се оправих аз.
Иначе лечебната гимнастика си е най-доброто решение. Плуване също съм чавала да препоръчват, ама знам ли...
PROUD MEMBER OF THE PACK
И аз ходя леко прегърбена.Обаче вече свикнах горе долу да ходя като човек от 21 век не като пещерняк![]()
е то може и прегърбен да вървиш с книга на главатаПървоначално написано от PIF
Поне аз мога нз за другите....Иначе аз не стоя мн често прегърбена.Само като съм тъжна и ми е гадно навеждам тъжно главичка надолу и се прегърбвам
Се едно не искам никои да ме вижда,което всъщност е така...
И аз бях така като по-малка.записах се на художествена гимнастика,после на волейбол и се изправих![]()
това е точния начин .. лекар го е пропоръчвал на брат ми .. също стоене с възглавница изправен до стената =]Първоначално написано от Darkkiss
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял
СПОРТ , СПОРТ , СПОРТ и аз бях така. Ходих половината лято на плуване другата половина на водни скоци , сега ходя на фитнес и бащи ми ми вика кво са пъчишпък аз просто си ходя доста изправен ,а преди когато не спортувах нищо се бях прегърбил доста ,даже имам изкривяване ,но е настрани и не си личи
Надявам се да се оправи
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
И аз ходя прегърбена,ама се опитвам уж да го променя...
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Аз са научих по метода на учителката ми по балет - Взимаш си някаква панделка или много меко въженце или шнурче и го прекарваш през рамената и подмишниците си под формата на осмица.Стягаш малко и си готов - не си личи под дрехите и е ефективен..![]()
![]()
You can be the ghost in my hall
You can be the smile I don't want
I will be the fly on your wall
You can be the distance in between
You can be everything I need ..
Същата работа..........Първоначално написано от ramoss
Даже преди седмица ходих на лекар и той се съмняваше, че имам изкривяване.Прати ме на ортопед и се оказа ,че нямам проблем
![]()
![]()
Ноо специалистът ми даде съвети да не се прегърбвам и да ходя наперено
Пък тези неща са малко труднопостижими от мен
Трябва воля и да се сеща човек за това.
Струва си определено!
о и аз имам същия проблем даже съм и по-зле и преди се ми викат "изправяй се" и аз само за момента се изправя и после забравям и така.Сега ходя на фитнес и уж по-често се сещам май ще има ефект надявам се![]()
Akcent - delight (music)