- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с вечерен час!?
Привет!Нека да разкажа за моя проблeм и не си хабете мнението за спам. Аз съм на 13 г и една приятелка днес има рожден ден и ме покани дори ако искам да остана да спя там защотото рд-то и започва от 19.30 но нашите ми казаха твърдо НЕ искам да попитам причината за това да не ми позволяват е понеже съм малка или .... (vsi4ki dr momi4eta koito sa 15 kato broi gi puskat a men NE) Благодаря за отговорите!
Това че си малка наистина е една от причините, но ако вашите знаят каква ще е компанията с която си, ако си доказала че могат да ти имат довеире, ако споделяш, това което правиш с тях дори и някои от лошите неща, ако им покажеш че могат да разчитат на теб, защото знаеш какво правиш, това че си малка ще е един от най-малките проблеми.. Доверието му е цаката!Успех
![]()
Вечерният ти час е 8 до колкото знам..
На вашите явно не им се дават пари ако те хванат навън след 8..
а аз до колкото съм информирана глобата е към 1000 лв..
сама се замисли
Да не мислиш,че си достатъчно голяма на 13 ?
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Blagodarq na vsi4ki za otgovorite!A otnosno posledniq komentar ne sym golqma da no pomolih za predpolojenie a ne za rugatni!
тая па
на 13 трябва си седиш в къщи бе...
Мила приеми малка си като пораснеш ходи където искаш но вечерния ви час на малолетните е 8
Уоо, 17 момичета на 1 място? втф
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Първоначално написано от MP
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Вечерния час е 8 за теб миличка.![]()
I kfo misli6 4e e normalno kato si na 16 da se pribira6 v 5 sutrinta ?![]()
ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ
Ne znam zashto ne te puskat po princip bi triabvalo da te puskat zashtoto ti nali shte spish u tiah niama da ste na ulicata![]()
Моля ви се сега...И вие като сте били на 13 сте си мислили,че сте най-големите,ама айде..![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Абе ти маи се мислиш за много голям! Много бързо забрави ти кат беше на 13 как ти се ходеше на ваякъде. А и нашето поколение сме си по зрели...Първоначално написано от Darkkiss