- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Музика или секс
Не бях сигурен дали има такава тема търсих, но не открих и реших да пусна:
Какво предпочитате добрата ежденевна музика или пък секса за една вечер.
![]()
![]()
не може ли секс, докато слушаме музика
![]()
Преди време даваха по новините,че е правена анкета в България и 75% от младото поколение предпочита музиката пред секс.Ето тук е връзката.Първоначално написано от adrenal1n
По темата:аз без музика не мога просто,но ако трябва да избирам между двете предпочитам секса.
Честно ти каам ама си ноу проЗЗззз
кой ще избере музиката освен проскубаните читанки ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Музиката е живот .. Докато това че няма да правя секс една вечер голяма работа .. Но ако не слушам музика сигурно ще се побъркам..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
ако не слушам музика повече от 3 часа ствам зверски раздразнителна и с мен просто не може да се говори. надявам се че това отговаря на въпроса ти.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
и 2-те нито ще мога без музика нито без секс
така
и Бобчо е прав имаше таква анкета и ми направи впечетление високия процент казали музика над 70.... неам думи
^^То братле всеки има някви вкусове и прочие.Докато едни не могат без секс то други пък не могат без музика.Аз лично предпочитам секса.
добре защо трябва да избирам м/у музика и секснещо не влагам мн мисъл
Аз не мога и без двете. И без двете бих била нещастна. Музиката е начин на живот, сексът е нужда. Къде, по дяволите, е мястото за сравнение?
Ами секс-така и така хич не ме кефи да слушам музика-така де,скучно ми е![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Тук е добре да пусна едно коментарче .. когато слушаш музика ... и разбирасе не се ровиш в Teenproblem категория секс.. не мислиш за секс, когато праиш секс не мислиш за музика.. и в двете се влага чувство.. емоция.. избора е труден .. но в повечето песни се пее за секс, а при практикуване се слуша музика..![]()
ednoto nqma ni6to ob6to s drugoto. a oniq det sa pravili anketata nqam dumi... mn zle 4estno. ina4e az sum postoqno sus slu6alkite v u6ite..edna fr daje me buzika 4e s tqx sum se rodila
i kat se razvalqt napravo po6turqvam. ne moga da si predstavq kak 6te izlqza navun za 1-2 4asa ili za pove4e bez muzika.. i pri polojenie 4e sum devstvena
6tte izbera muzikata. i vse pak nqmat ni6to ob6to
![]()
Cruel Intentions
Ама четете хубаво,то пише секс за една вечер,не попринцип![]()
![]()
Или аз не разбрах нещо,или не е хубаво обяснено![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
много трден изборне може ли по много от двете
![]()
а бе и 2те заедно е най-добреее![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Музика!!! Майната му на секса.
Heavy Metal копелета![]()
А секса кво е .... ако правиш секс с бас каса едвали ще забременееш за да родишПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
каруца или магаре ?![]()
-- -- --
musiccccccccccccc
Секса! Майната и на музиката!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ако сексът е за една вечер,много ясно,че предпочитам музика...обаче ако е по принцип секс с мъжа ми...избирам секса
![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Като горния пост само дето съм момче