- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв ви е проблема?
k1m mom4etata : kakvo vi pre4i na nqkoi da pravite sex s devstveno momi4e ?
Притеснение.....някои просто се притесняват,не искат да причинят болка на половинките си и така.Докато други им е през ..... дали ще я боли или няма.
Нищо кво да ми пречи ... някъв химен ми се прави на бодигард ама бързо дава фира ...Първоначално написано от PilaZaNokti
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ако на момчето му пука за мацката ще се притеснява и ще е внимателен
ако ли не ще и го напука така без да се замисли, че чак бъбречна криза може да получи момичето
Вярно си еПървоначално написано от ViolentSaint
![]()
Come out, come out wherever you are...
Днес моя приятел ми разказа за един негов приятел, който пък спял само с девствени момичета... другите ги чувствал омърсени![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Ми мен хич не ми пречеше първия път-и двамата го искахме еднакв силноПървоначално написано от PilaZaNokti
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Че после като я зарежа ми е леко кофти щото аз съм и 1ви и не искам да и разбивам сърцето.. за това не искам въобще
и аз нз
![]()
![]()
![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
много точно казано!понеже в днешно време повечето момчета мсилят само как да на*бат някоя и да я зарежат...но поне има и такива като теб които пак мислят само за ебане а не за сериозна връзка но поне си подбират партньорките на които едва ли ще им пука че са ги ........ и оставили!ох нещо много се оплетох.дано да ме разберете.Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Za purvi put 4uvam 4e nqkoi go pritesnqva tovaПървоначално написано от PilaZaNokti
![]()
Аз те разбрах.