- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра ли е ?
Пф...преди малко се прибрах от дикотека!Там танцувах с двама непознати/тфа няя значение/ въпроса е там ,че аз казах на гаджето ми,че сме денсили и той зпаочна да се зъби и се ядоса...Явно мисли,че е един вид изневяра..А,вашето мнение какво е ?![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
за мен да танцуваш с някои не е изневяра..
Изневяра чак не. Но си е дразнещо и е малко глупаво от твоя страна да му казваш ей така. Не, че е лошо да му казваш истината за всичко, но тези неща дразнят мъжете.![]()
Ами по принцип това не е изневяра! Ако ти бяха познати така наречените денс партньори щях да кажа че си се забавлявала с приятели .. ама сега ще кажа че това са "курвенски номера"
П.С...ако не искаш да бъдеш с това момче не го замаявай..ако пък искаш да си с него бъдете ЗАЕДНО! Ти и Той не Ти Той и още 500 човека....
П.С2. Съобразявай се малко..момчето с право се зъби...
Aко погледнеш някого, също е изневяра!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не, това не е изневяра..
Но си помисли.. на теб щеше ли да ти е приятно ако той просто ей така ти изтърси, че е танцувал с още няколко момичета в дискотеката ?!![]()
Много ясно, че не е изневяра. И кфо като си танцувала с непознати? Нали не се е случило нищо повече... Имам едни фр, които ходят, а се целуват и с други, и не го приемат за изневяра, ти за един танц..![]()
+1Първоначално написано от flower123
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ....
това е много особен въпрос
всеки го приема по различен начин...
+1Първоначално написано от Bellatrix
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
1- Той сам ме подтиква да праа тея неща!
2-Ми не няма да ми е приятно,но аз не му казвам ходи се е*и с другите!<а той го казва >
3-Той не е такъф купонджия,но аз съм..може би това е проблема,че той никога няя ме покани примерно на танц!!А,аз просто се забавлявам!!![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
не е изневяра и ти, и той го знете
той се прави на важен..
ти не си му креснала по-сериозно да видим дали пак ще го прай..
не е трябвало да му казваш...принципа ''ние си казваме всичко'' понякога е адски тъп
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Това не е изневяра , но ако приятелят ми ми каже , че е танцувал с някакви си в някоя дискотекаБих се почувствала адски тъпо ... Един вид те са се сваляли , а той е с мен
За мен постъпката ти въобще не е правилна . Той не купонясвал , той това , той онова ... ми ти си си го избрала , знаела си какъв е , но въпреки това си с него , щом си с него защо са ти други !? И за да танцуваш с някакви две напълно непознати момчета , за мен точно си се сваляла с тях
Момчето има за какво да се дразни
![]()
qvno gajeto ti e prekaleno ogranichen![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
ква изневяра,кви 5 лева
мисля че е най-добре да се поставиш на негово място да разбереш как той се е чуствал и така ти сама ще разбереш какво е
Естествено,че не е изневяра ...
Все едно да отидеш с приятели/съученици на кафе и да кажеш,че си му изневерила по този начин![]()
не е изневяра но реакцията му е напълно нормална![]()
I can't stop myself from loving you <3