- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра ли е ?
koe mu e normalnoto na reakciqta tq shtom e s nego nqma pravo da obshtuva s hora li ?!Първоначално написано от cinderella_gugutka
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Кфи са тея глупости бе ?
Изневяра билоЯ кажи на приятелят ти
да се стегне малко ...![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
malee hora kakvo vi stava naistina li ste tolkova zatvoreni i ogranicheni ??? tancuvala e s dve momcheta ne e spala s tqh za da sa "kurvenski nomera" iii tva che e s nego neznachi che trqbva da se izolira ot celiq svqt pffПървоначално написано от I_Know
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Не е изневяра! Но не е било нужно да му го казваш... понякога такива неща е по- добре да се спестят,за да не се стига до подобни ситуации.
мммда така еПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
dilated dead not an option
да ви кажем нящо умно са: дори само да помислиш да изневериш, вече си изневерил!
следователно ако не си мислила да изневериш - не си, помислила ли си да изневериш и дори да не си спала с друг, вече си изневерила... малко объркано ама разбрахте кво имам в предвид
n-тото мнение по темата което ще ти каже че не е изневяра, но си за бой.Първоначално написано от miss_ludataa
едно че танцуваш с някакви орунгели, второ че не си помислила за гаджето ти тогава, трето че си му го сервирала от нищото. Момчето има право да се ядосва.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Каква изневяра са няколко танца? В Петък бях във Велинград с 2 страхотни момичета. Та те побъркаха мъжката аудитория в местната дискотека. Един куп мъже ме питаха всъщност с коя от двете съм и какви са ми отношенията с тях. Въпроса не беше какво правят в дискотеката, а с кого ще си тръгнат после. В тоя момент вместо да ревнуваш ти идва да се надуеш от кеф![]()
За мен,танцът с друг не е изневяра...Но зависи как приятелят ти разбира тази дума...За него може и да е
Не е изневяра, но повярвай ми приятелят ти вече те вижда в леглото и с двамата. Аз също бих побеснял на негово място, макар че, като се погледна от страни, ми се струва тъпо.
Но това е природата човешка:
"Малко отклонение - голяма грешка!"
Не е изневяра,но то от там тръгват изневерите![]()
По-скоро флирт може би, но щом си му казала, значи не криеш нищо и нямаш задни мисли.Пък и само танц, какво толкова, ама не е танго нали?
В интерес на истината мен също би ме подразнило,че в мое отсъствие гаджето ми е танцувал с някоя си там...бих го приела,ако в мое присъствие покани приятелка,примерно!Но чак това да е един вид изневяра,не мисля!
Изневяра е...поне аз го възприемам като такова...ама като се има предвид колко обичам приятеля ми...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Mhmm..Първоначално написано от ruriiina
![]()
Да си спала с тях? - не . Тогава,за каква изневяра говорим?![]()
Ами не е изневяра по принцип, но замисли се колко ще ти е приятно да разбереш, че приятелят ти е танцувал с някакви непознати... защото едно е като си с компания да танцуваш с някой приятел, друго е да танцуваш с някой непознат .... Има си право момчето.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Това не е изневяра.
Няма нищо лошо в това да танцуваш с др момичета, въпроса е да не се зарибяваш с тях
А ако фр ти прави проблеми за такива неща от сега, да знаеш че не е за теб. Кажи му че не може да те върже и да ти забрани да се забавляваш, пък и щом не желае да бъде с теб на дискотека, да не се оплаква![]()
Не е изневяра, но не е приятно да разбереш, че гаджето ти е танцувало с хиляда човека..
Ако той ти беше казал това - как щеше да се почувстваш? 100% и ти щеше да реагираш така..
Съобразявай се малко..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
под "изневяра" може да се разбира всякакъв физически конкакт независимо прегръдка,танц,целувка или каквото и да било и аз също бих се разсърдила разбирам гаджето ти![]()
Мда, +1. А и в крайна сметка, да ти е минавало през ума, че на онези двамата представата им в този момент не е била: "О, просто танц." Момиче се навива с тях да танцува ей така, без колебания. За тях ти си била мацка без гадже и са си те сваляли. Никое момче не харесва идеята някакви типове да се свалят на приятелката му.Първоначално написано от justbebsi