.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    deca - idiot4eta

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    не е изневяра но реакцията му е напълно нормална
    koe mu e normalnoto na reakciqta tq shtom e s nego nqma pravo da obshtuva s hora li ?!
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Град
    < 33
    Кфи са тея глупости бе ?
    Изневяра било Я кажи на приятелят ти
    да се стегне малко ...
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от I_Know
    Ами по принцип това не е изневяра! Ако ти бяха познати така наречените денс партньори щях да кажа че си се забавлявала с приятели .. ама сега ще кажа че това са "курвенски номера"

П.С...ако не искаш да бъдеш с това момче не го замаявай..ако пък искаш да си с него бъдете ЗАЕДНО! Ти и Той не Ти Той и още 500 човека....

П.С2. Съобразявай се малко..момчето с право се зъби...
    malee hora kakvo vi stava naistina li ste tolkova zatvoreni i ogranicheni ??? tancuvala e s dve momcheta ne e spala s tqh za da sa "kurvenski nomera" iii tva che e s nego neznachi che trqbva da se izolira ot celiq svqt pff
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Не е изневяра! Но не е било нужно да му го казваш... понякога такива неща е по- добре да се спестят,за да не се стига до подобни ситуации.

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    qvno gajeto ti e prekaleno ogranichen
    мммда така е
    dilated dead not an option

Град
    бълХаристан
    да ви кажем нящо умно са: дори само да помислиш да изневериш, вече си изневерил!
    следователно ако не си мислила да изневериш - не си, помислила ли си да изневериш и дори да не си спала с друг, вече си изневерила... малко объркано ама разбрахте кво имам в предвид

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Изневяра ли е ?

Цитирай Първоначално написано от miss_ludataa
    Пф...преди малко се прибрах от дикотека!Там танцувах с двама непознати/тфа няя значение/ въпроса е там ,че аз казах на гаджето ми,че сме денсили и той зпаочна да се зъби и се ядоса...Явно мисли,че е един вид изневяра..А,вашето мнение какво е ?
    n-тото мнение по темата което ще ти каже че не е изневяра, но си за бой.

едно че танцуваш с някакви орунгели, второ че не си помислила за гаджето ти тогава, трето че си му го сервирала от нищото. Момчето има право да се ядосва.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Каква изневяра са няколко танца? В Петък бях във Велинград с 2 страхотни момичета. Та те побъркаха мъжката аудитория в местната дискотека. Един куп мъже ме питаха всъщност с коя от двете съм и какви са ми отношенията с тях. Въпроса не беше какво правят в дискотеката, а с кого ще си тръгнат после. В тоя момент вместо да ревнуваш ти идва да се надуеш от кеф

За мен,танцът с друг не е изневяра...Но зависи как приятелят ти разбира тази дума...За него може и да е

Град
    София
    Не е изневяра, но повярвай ми приятелят ти вече те вижда в леглото и с двамата. Аз също бих побеснял на негово място, макар че, като се погледна от страни, ми се струва тъпо.
    Но това е природата човешка:
    "Малко отклонение - голяма грешка!"

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не е изневяра,но то от там тръгват изневерите

Град
    isperih
    По-скоро флирт може би, но щом си му казала, значи не криеш нищо и нямаш задни мисли.Пък и само танц, какво толкова, ама не е танго нали?

В интерес на истината мен също би ме подразнило,че в мое отсъствие гаджето ми е танцувал с някоя си там...бих го приела,ако в мое присъствие покани приятелка,примерно!Но чак това да е един вид изневяра,не мисля!

Изневяра е...поне аз го възприемам като такова...ама като се има предвид колко обичам приятеля ми...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Цитирай Първоначално написано от ruriiina
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Не, това не е изневяра..
    Но си помисли.. на теб щеше ли да ти е приятно ако той просто ей така ти изтърси, че е танцувал с още няколко момичета в дискотеката ?!
    +1
    Mhmm..

Град
    ForSaken city (:
    Да си спала с тях? - не . Тогава,за каква изневяра говорим?

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Да си спала с тях? - не . Тогава,за каква изневяра говорим?

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами не е изневяра по принцип, но замисли се колко ще ти е приятно да разбереш, че приятелят ти е танцувал с някакви непознати... защото едно е като си с компания да танцуваш с някой приятел, друго е да танцуваш с някой непознат .... Има си право момчето.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Това не е изневяра.
    Няма нищо лошо в това да танцуваш с др момичета, въпроса е да не се зарибяваш с тях

А ако фр ти прави проблеми за такива неща от сега, да знаеш че не е за теб. Кажи му че не може да те върже и да ти забрани да се забавляваш, пък и щом не желае да бъде с теб на дискотека, да не се оплаква

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    +1

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Не е изневяра, но не е приятно да разбереш, че гаджето ти е танцувало с хиляда човека..
    Ако той ти беше казал това - как щеше да се почувстваш? 100% и ти щеше да реагираш така..
    Съобразявай се малко..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ....

това е много особен въпрос
    всеки го приема по различен начин...
    веднъж да съм съгласна с тебе

Град
    Сливница
    под "изневяра" може да се разбира всякакъв физически конкакт независимо прегръдка,танц,целувка или каквото и да било и аз също бих се разсърдила разбирам гаджето ти

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от justbebsi
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    +1
    Мда, +1. А и в крайна сметка, да ти е минавало през ума, че на онези двамата представата им в този момент не е била: "О, просто танц." Момиче се навива с тях да танцува ей така, без колебания. За тях ти си била мацка без гадже и са си те сваляли. Никое момче не харесва идеята някакви типове да се свалят на приятелката му.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си