- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра ли е ?
Според мен не е изневяра, но съм убеден, че на момчето му е станало наистина много гадно. От друга страна и се обзалагам, че няма да има против то да танцува с други хора. Това са момчета, странни сме и това е.
не мисля че е изневяра но е някакво кофти да разбереш че приятеля ти е танцувал с някой друг не с теб...![]()
![]()
съгласен съм!Първоначално написано от I_Know
баш "курвенски номера" е тва ...и тея дето го удобряват дано не им се случи на тях да видиме тогава кво ще разправят......много ясно като го праиш ти не е изневяра ,ама ако ти го направят на тебе кво е тогава?!...и едва ли не изневярата е само секс-а ...под "изневяра" може да се разбира всякакъв физически конкакт независимо прегръдка,танц,целувка или каквото и да било........като искате да изневерявате що после се сърдите и ревете ?!......
не е извевяра просто му е станало кофти....
(sun)~{}*
Веки има различни разбирния и тълкувания на понятието "Изневяра". За някоя "изневярата" може да е само 1 поглед, та камо ли нещо повече, за това аз мисля че е много относително да се каже какво е според нас, по-важното е той как го приема, но със сигърност не му е било приятно. А въпроса ми е друг, той защо не е бил с тебе в тая дискотека???![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
+1Първоначално написано от vihrenco
Ако те го правят няма проблеми ама на тях направят ли им го аидееее![]()
![]()
![]()
съжелявам ама ако обичаш някой няма да си и помислиш да правиш такива работи...
Така еПървоначално написано от smileforyou12
Живей така, че като умреш и дявола да ти пали свещ !!!
Изневяра дрън дрън .... Това ако е изневяра аз съм валяк ...
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми
Понятието изневяра е доста субективно и всеки го приема по различен начин. Аз съм с приятеля ми вече 4 години, но той все още не може да преодолее това чувство на ревност. Снощи ходихме на серенада и след това на дискотека и там срещнах един приятел и танцувахме 2-3 пъти. Сутринта казах това на приятеля ми-реакцията.. "мерси, че ми каза.." Доста се ядосах самата аз и си помислих за какво му го каза изобщо, но е по-добре да го научи от мен, а не после да го научи украсено от някой друг.. Така че и за толкова много време заедно , ревността си остава.
ти не го ли ревнуваш ? постави се на негово място и помислиПървоначално написано от butty
Не се води за изневяра,но гаджето ти от къде да знае какво си правила с тези непознати ...Ти може само да си танцувала с тях,но той ще те изревнува и може ад има лоши последици
Вече е минал 1 месец откакто съфорумката е залада въпроса си..
смисъл?