- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ем ай луда?!
аз съм по-голяма от него...но много го харесах от първия път в който го видях ...една наша обща приятелка ни запозна...почнахме да си пишем по скайп...харесваме се...той ме чакаше след училище и се прибирахме заедно...направо не знам къде се губи времето като съм с него....мн мн мннн го харесвам,сигурна съм че и той мен....прекрасно нали!?
само че ...за 1 месец преподавам на класа му в училище...т.е. съм учителка един вид... (той е ъъъ 10 клас,аз съм ъъъ малко над 20г.)
тва подяволите някак си влиза ли в нормалните граници?
Годините нямат никакво значение... Ако той е серизонен човек не виждам какъв е проблема![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
не виждам нищо лошо ... и годините не са много... къв е проблема ?![]()
phah
ЛОЛ-педофилка![]()
Извинявай че го казвам в прав текст
Интересно ми е какво би казала майка му ако разбере, че учителката му ходи с него![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
но ю арент луда![]()
Always wanna play but never wanna loose
оооооооо и аз съм си харесал една даскалка![]()
![]()
![]()
Модата ученици-учители набира сила![]()
Klorian, няма какво да се притесняваш душичкоСамо изчакай малко да не му преподаваш, за да не си навлечеш някакви проблеми и действай по твоему си, ама не очаквай много от 16 годишен [-o<
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Айде ся пък малък бил.
Той е на 17 а тя на 20.
А 14-17 годишни мастии могат да ходат с 20 и над 20 годишни, нали?
аз почнах да се отчаивам още повече от вас бе хора...
Не си луда естествено.
То теэи неща не питат,а просто се случват.
А и не виждам нищо ненормално в цялата работа.Щом чувствата ви са вэаимни не се колебай,а се остави на течението,както се каэва.
Друг е въпросът дали момчето е сериоэно,но това ти ще си го прецениш.![]()
Every single day I`ll be missing you.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Klorian, тук не става въпрос само за възрастова разлика, ако беше така - давай с пълна пара, обаче не е само това положението.
Ако прецениш, че и двамата сте разбрани и ще можете да се покриете - дейсвтай, нооо мен ако питаш - няма да стане
момчето 100% ше каже под секрет на някой приятел и рано или късно ще се разчуе, а тогава...
иес
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
![]()
Еми не е много нормално.
А последно какво ще рече "ъъъ малко над 20" ? На колко си години?
олеле.. тва момче направо ще бъде не на седмото ами на 17тото небе..(да не говорим за фантазиите с учителки)
Щом имате чувства зимайте се, живейте за мига! Каквото стане - стане.. само ако си още даскалка в училището трябва да се прикривате там..
Айде успех![]()
abe 6om ste se haresali,kuf e problema,ne e 4ak tolkova golqma razlikata
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
дам ..тва с годините е малко гадну...на 23 съм...но външно изглеждам на 16-17 годишна...![]()
Abe neznam kakvo da kaja po temata ama ti s toq pic i toq emotikon me razmazvash, ne sum sprql da se hilqПървоначално написано от pandelka
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
той на 16 ти на 23
еми ти си прецени, не си малка да си решиш сама какво да правиш в тази ситуация...
П:П: мале що и в нащо даскало няма такива учителки на по 23![]()
<N>
Не си луда Клори,даже мисля,че е сладко.Хора не бъдете коне с капаци и не слагайте хората под общ знаменател.Има много хора на по 17 години,които са по улегнали и имат повече акъл от хора на по 30
.Клори не съди по годините,а по акъла.НАЙ-ВАЖНОТО е да се обичате и да сте щастливи
![]()
Ами по принцип годините не са пречка, но в случая мисля че няма да се получи между вас. Просто ти вече си улегнала, а той е на 16-17,възраст в която момчетата са толкова постоянни, че... ъкъла му е съвсем друг от твоя.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..