.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Град
    Генерал Тошево
    в любовта няма граници
    ..Sex,Drugs and Rock&Roll..

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Аз не виждам нищо лошо в това да ходите,но не очаквай нищо сериозно от момче на 16...

Град
    София
    Разликата не е фрапираща (за мен де), но не очаквай чудеса от него - ти ще му бъдеш по-скоро като майка. Не те съветвам да се захващас с него докато му преподаваш, но пък ти си знаеш. Все пак хората казват: "Изживей си момента!"

ами.. то няма лоши, че изглеждаш на 17, но ЕГН-то си казва думата.... доста е кофти ситуацията ви... освен да му пишеш само 6-тици аи гледай да го изтикаш само тоя месец и си продължавайте да си ходите след даскало заедно що си се хвърлила на толкова малки?
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Улицата
    В лубовта няма граници! Щом се аресвате зимаите се. c(:
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Klorian
    дам ..тва с годините е малко гадну...на 23 съм...но външно изглеждам на 16-17 годишна...
    Баба беше на 86, ама изглеждаше като на 80. Вярно - малко недочуваше, ама то си пролича още като удари 70-така. Това жените годините хич не ви личат, честно
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами докато си учителка там не е много удачно че може и да станат лоши работи и за теб и за него ама най вече за теб.Пък и на тази възраст доста момчета мислят с долните си глави.

CucAgMuH защо годините да не личат само при жените.Това си зависи от много неща.Ето например и аз съм младолик.Въпреки че след още няколко месеца ставам на 23 години доста често ме питат дали имам 16-17 години,а когато кажа на някой на колко години съм,доста често ме поглежда ето така

Ами виж.. то такива странности има вече на този свят,че изоообщо не се учудвам.Разликата в годините не е много фрапираща,но извинявай-ти си му учителка.Пък и да стане нещо между вас.. то няма да трае дълго.Ти си търси Мъж,а той е простоо...тийн.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Ами докато си учителка там не е много удачно че може и да станат лоши работи и за теб и за него ама най вече за теб.Пък и на тази възраст доста момчета мислят с долните си глави.

CucAgMuH защо годините да не личат само при жените.Това си зависи от много неща.Ето например и аз съм младолик.Въпреки че след още няколко месеца ставам на 23 години доста често ме питат дали имам 16-17 години,а когато кажа на някой на колко години съм,доста често ме поглежда ето така
    При мен е обратното на 14г. съм а кат съм на магазина за бира ме питат "нали имаш 18г.?" глей само въпроса а аз само гордо отговарям "да" и тва мн ми помага
    по темата: и аз искам да забия даскалката ама...
    аве обичайте се !

Кво ти пука ве жена, голяма си вече да се тръшкаш за такива неща Любовта си е любов и на16..17..18..20 дори и след 20..пак си е любов! Какво толкова Изживейте си я и бъдете щастливи Желая ви го от сърце Само гледайте да не се разчуе между колегите ти и учениците ти ... че тогава става лошо Иначе успех
    Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ако ти наистина си даскалица и пишеш по такъв начин темата си значи положението е наистина отчайващо. Как може да се излагаш така... А отговора е - ноу, ю ар джъст тъпа!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    < 33
    Ар ю тъпа ?

П.П: Ае темата да не е ебавка?
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    Дълбините на канала :D
    Ар ю вери загорела?Крейзи лейди!
    А пък,ако си учителка по английски.. На момчето му се иска да го отрака кака просто!не те обича,дишай

Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    Ар ю тъпа ?

П.П: Ае темата да не е ебавка?
    йес, ши из ...
    dilated dead not an option

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Аз не съм казал че личали само при жените. Ама при тях е по-специално. На всяка годините които й личат са с поне 5 до 25 под реалните, по преценка на приятелският им кръг.

Наскоро се "оценяваха" жени точно на нейната възраст, и се оцениха ма точно по същият начин. Аз бих казал че ако си присвия леко очите и обърна три текили на екс, на едната бих й дал 20(вместо 22). Но на другите - съответно 25, 27 и фрапиращото 30. Естествено, инстинкта ми за самосъхрание ме посъветва да не споделям тези си виждания(превъзхождаха ме числено, а и да виках за помощ - нямаше кой да ме чуе...) и тези 22 годишни девойки останаха и четирите с впечтлението че приличат на 16-17 годишни.

Та като прочетох авторката как се самовъзприема, житейският ми опит я подхвърли към групата на четирите описани по-горе. Може би погрешно, може би не. Въпросът ми обаче е всъщност какво би им пукало дали изглеждат на 16-17 или на 23-25 ако наистина имат чувства? За протокола - мен би ми пукало дотолкова, че да си го преместя от единият крачол в другият.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе важното е секс да има...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си