- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ем ай луда?!
в любовта няма граници![]()
![]()
..Sex,Drugs and Rock&Roll..
Аз не виждам нищо лошо в това да ходите,но не очаквай нищо сериозно от момче на 16...
Разликата не е фрапираща (за мен де), но не очаквай чудеса от него - ти ще му бъдеш по-скоро като майка. Не те съветвам да се захващас с него докато му преподаваш, но пък ти си знаеш. Все пак хората казват: "Изживей си момента!"
ами.. то няма лоши, че изглеждаш на 17, но ЕГН-то си казва думата.... доста е кофти ситуацията ви... освен да му пишеш само 6-тициаи гледай да го изтикаш само тоя месец и си продължавайте да си ходите след даскало заедно
що си се хвърлила на толкова малки?
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
В лубовта няма граници! Щом се аресвате зимаите се. c(:
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Баба беше на 86, ама изглеждаше като на 80. Вярно - малко недочуваше, ама то си пролича още като удари 70-така. Това жените годините хич не ви личат, честноПървоначално написано от Klorian
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Ами докато си учителка там не е много удачно че може и да станат лоши работи и за теб и за него ама най вече за теб.Пък и на тази възраст доста момчета мислят с долните си глави.
CucAgMuH защо годините да не личат само при жените.Това си зависи от много неща.Ето например и аз съм младолик.Въпреки че след още няколко месеца ставам на 23 години доста често ме питат дали имам 16-17 години,а когато кажа на някой на колко години съм,доста често ме поглежда ето така![]()
![]()
Ами виж.. то такива странности има вече на този свят,че изоообщо не се учудвам.Разликата в годините не е много фрапираща,но извинявай-ти си му учителка.Пък и да стане нещо между вас.. то няма да трае дълго.Ти си търси Мъж,а той е простоо...тийн.
При мен е обратното на 14г. съм а кат съм на магазина за бира ме питат "нали имаш 18г.?" глей само въпросаПървоначално написано от Niakoitam
а аз само гордо отговарям "да"
и тва мн ми помага
![]()
по темата: и аз искам да забия даскалката ама...
аве обичайте се !
Кво ти пука ве жена, голяма си вече да се тръшкаш за такива нещаЛюбовта си е любов и на16..17..18..20 дори и след 20..пак си е любов! Какво толкова
Изживейте си я и бъдете щастливи
Желая ви го от сърце
Само гледайте да не се разчуе между колегите ти и учениците ти ... че тогава става лошо
Иначе успех
![]()
Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
Ако ти наистина си даскалица и пишеш по такъв начин темата си значи положението е наистина отчайващо. Как може да се излагаш така... А отговора е - ноу, ю ар джъст тъпа!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ар ю тъпа ?![]()
П.П: Ае темата да не е ебавка?![]()
![]()
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Ар ю вери загорела?Крейзи лейди!
А пък,ако си учителка по английски..На момчето му се иска да го отрака кака просто!не те обича,дишай
![]()
йес, ши из ...Първоначално написано от vesSynkaa
dilated dead not an option
Аз не съм казал че личали само при жените.Първоначално написано от Niakoitam
Ама при тях е по-специално. На всяка годините които й личат са с поне 5 до 25 под реалните, по преценка на приятелският им кръг.
Наскоро се "оценяваха" жени точно на нейната възраст, и се оцениха ма точно по същият начин. Аз бих казал че ако си присвия леко очите и обърна три текили на екс, на едната бих й дал 20(вместо 22). Но на другите - съответно 25, 27 и фрапиращото 30. Естествено, инстинкта ми за самосъхрание ме посъветва да не споделям тези си виждания(превъзхождаха ме числено, а и да виках за помощ - нямаше кой да ме чуе...) и тези 22 годишни девойки останаха и четирите с впечтлението че приличат на 16-17 годишни.![]()
Та като прочетох авторката как се самовъзприема, житейският ми опит я подхвърли към групата на четирите описани по-горе. Може би погрешно, може би не. Въпросът ми обаче е всъщност какво би им пукало дали изглеждат на 16-17 или на 23-25 ако наистина имат чувства?За протокола - мен би ми пукало дотолкова, че да си го преместя от единият крачол в другият.
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Абе важното е секс да има...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House