- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Леле ква стана тя ...
Здравейте скоро пуснах тема дали си заслужава да направя опит да се събера с момчети в което съм много влюбена. И решх че няма смисъл и точно тогава започнах отново да го виждам често и всичко започна отначало затова сабрах смелост и реших да говоря с него очи в очи и да му кажа абсолютно всичко демек как се чувствам, помолих една приятелка да го викне тя ми пуса бекежка и то стана една ... сложна той не пожела да дойде и аз си тръгнах много разтроена . И реших да дам шанс на едно момче с което ходих за кратко скед като скъсахме с голямата ми любов но не се получи та това момче мнго ме обича и ме помоли да се съберем и аз бях решила да се съберем , но после като се прибрах и моята голяма любов ми беше писал и бощо взето му казах всичко което исках само че по skype говорихме си извесно време и той ми каза "nqma da go kriq kogato si mislq za teb naistina 4ustvam nqkakvo jelanie da sum sus teb
i nqkakva tuga moje bi ako v momenta si nqmah priqtelka moje bi 6tqh da te potursq" после ми намекна че може и някога да се съберем .![]()
Това ме шокира но също така и ме зарадва много и сега незнам какво да правя да седя да чакам голяма ми любов да реши да се върне при мен или да съм поне малко щастлива с това другото момче което ме обича помагай те моля ви
![]()
![]()
All of my memories keep you near [!]