- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз искам, но приятелят ми не дава...
Преди 6 дни станах на 15 съм, ходя с едно момче от 1 година... Обичам го адски много, той мен също, правили сме хиляди неща един за друг! Той е на 17.
Проблемът е, че искам да правим секс, не се притеснявам и от възможната болка... Адски много го искам.
Преди около месец и половина имаше удобен момент и ... разкопчах му ризата, но той ме бутна (леко, да не решите, че ме е ударил) и си я закопча. Каза, че ме обича повече от всичко друго, но съм била малка за секс... Той не е девствен. Спал е с едно момиче малко преди да тръгне с мен, тоест на 16 без малко (2-3 месеца)... Разделили са се, защото тя го излъгала, че е девствена.
Казва, че ще съм девствена поне докато не навърша 17 (!!) години... Нямало да позволи да правя секс с него преди това. Цитирам: "Ако не можеш да изчакаш толкова, отиди си намери някъв тъпанар, дето ще се навие да изчука малко момиче. Направиш ли го, не ме търси никога повече." Казах му, че искам той да ми е първият... "Ще ти отнема девствеността след 2 години. Когато и ти, и аз сме достатъчно зрели да се насладим на момента." Освен това не иска орално. Това било секс и нямало да го позволи. Прегръща ме, но забелязвам, че никога не ме докосва по гърдите или бедрата.
Всеки път, когато го погледна, съм на границата да се възбудя - тоя поглед, тия мускули, думите му...
Как да го убедя, че не съм дете? Че съм жена и искам своето?!
Моля ви, помощ!!
Явно тоя е некъв СМОТАНЯК не знам да има такъв мъж да не иска сексне знам,не знам на къде отива света
![]()
Eвала на момчето. Ти си тъпа патка!
И защо да е смотаняк не ми е ясно !? Всеки втори иска да изчука някоя момиче,независимо на колкот години е тя...!!!А тои просто иска да е с нея не заради това,а защото държи на нея...тъпо разсъждавашПървоначално написано от besnicataa
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Браво на момчето!Първоначално написано от Bellisima
И все пак е малко странно... но щом се обичате толкова колкото казваш какъв ти е проблема да изчакаш???
![]()
Horse Crazy Girl!!
приятеля ти е идеалното момче, мамка му и аз искам такъв...бих ти казала същото което той ти е казал, и съвсем не е смотаняк
ее пък сега! Винаги можеш да го изнасилиш![]()
![]()
![]()
![]()
Изобщо не е смотаняк, просто те обича и иска най-доброто за теб. Изчакай малко, за къде бързаш толкова? Може след известно време да размисли и да го направите, преди да си станала на 17![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Хакерче, не можеш да ме разбереш явно...
Забравих да кажа... преди седмица трябваше да ходя в квартирата му с приспиване. Мислех, че си е променил мнението и няма начин да не правим секс. Облякох не много изразана черна рокля, не исках да изглеждам като курва...
Влязох (имам ключ от тях), той седеше на един стол и седнах върху него. Целунах го... и му казах "Е, промени ли си мнението?". "Щръкна" му веднага, но каза "Не, отиди се преоблечи, защото ще направя нещо, което не искам и не трябва..."
Падна ми ченето! За пръв път да чуя подобно нещо! Егати!!
През нощта си легнахме поотделно, после ме извика при него, но не ме докосна в онзи смисъл, само ме гушкаше и целуваше...![]()
Железен е просто!!
Няма да си търся друг! Обичам този човек! Той каза 17, не след 20...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Когато едно момиче почне да води полов живот на 14-15 години й казват, че е прекалено рано, когато не го направи... че не е нормално?!?Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Horse Crazy Girl!!
hmm ot edna strana e mn sladko i milo .. ama ot druga.. momi4eto si go iska 6to da ne i dade ?ne im koi znae kva razlikata v vazrasta moje i toi samiq da ima nqkfi protesneniq otnosno samiq nego ....
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
ex malko sa takiva mom4eta,koito ne mislqt samo za sex ot edna strana tva e mn milo i mn hubavo za6toto po tozi na4in toi pokazva kolkoto te obi4a i uvajava,no ot druga e malko stranno 4e neiska da pravite sex emi spox radvai se 4e si popadnala na mom4e![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
Евала на момчетоТакива момчета няма почти никъде вече
А момичето щом си иска що пък да не и даде
явно тя се чувства достатъчно зряла за тази стъпка от живота си ! Но...нейния приятел си е прав до някъде още е малка и аз съм на 15 и смятам същото...
Но всеки мисли по различен начин така че... :P
Брао на пича. Мноо ме нервят некви смотльовци де си хващат момичета само за едното шибане. Разликата ви не е голяма, напълно нормална е, но щом, е казал след 2 години, т'ва значи след 2 години.
Тоя пич мноо ме накефи, писнало ми е от "ебачи"![]()
Streetball is my job!
УАУ!![]()
За първи път виждам толкова чиста тема с истински проблем.. та чак интересна! Не мога да повярвам направо...![]()
Мисля, че приятеля ти има някакъв психически проблем или болка.
В смисъл, не че е луд, а че може би нещо му се е случило, или от семейството му нещо му е втълпено, или от нещо се страхува вътрешно.
А може би само те изпитва на един голям тест и ако го издържиш ти ще си избраната за него.
Нещо има или мисли в него си вътрешно, което ти не знаеш..
Какъв тип са неговите родители и приятели?
Засега това се сещам.
Но виждам, че ти си супер свястно и мило момиче, и зряло за годините си поне, а бе браво, евала, похвала и още какво ли не.))
Моля те, остани си такава :> :>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
super,radvam se che ima oshte takiva momcheta koito ne sa za edinq sex.druj do i ne go karai da pravi neshto koeto neiska,prosto go izchakai![]()
rock-punk i sk8 i dance N1
Първоначално написано от ell_ownz
I az iskammm
е това е хубаво че мисли за теб :P но...2 години са множко..или ще изневерява,или може би се притеснява от размера(нз дали е достатъчна причина но)или нали каза че и преди да тръгне с теб е правил секс??може да има лоши спомени от последния път
![]()
![]()
Cruel Intentions
евала на пича, вече много рядко, да не кажа въобще не се срещат такива момчета. явно те обича неизразимо много. не го пускай и не го наранявай за нищо на света![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
be a good boy!!!
Всичко това от една страна е похвално от друга странно,просто не знам какво да кажа...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
hah 4ak i na men mi stana int,moga samo da ti kaja radvai se 4e ima6 takova svqstno mom4e do teb mn vnimavai da ne go izpusne6 ako ne te obi4a6e do sega da te e iz4ukal povqrvai mi vsi4ko tova go pravi za tvoe dobroУАУ!
За първи път виждам толкова чиста тема с истински проблем.. та чак интересна! Не мога да повярвам направо...![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....