.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

С приятелката ми харесваме едно и също момче

Въпроса ми е следния:
    Преди няколко седмици една приятелка ме накара да излезна с нея и с още 2 момчета.Аз не исках, но ме накара за да не ходела сама.Та едното от момчетата си го беше харесала още тогава и още го харесва,но вечерта след като се прибрахме той ме попита ще излезнем ли пак и аз се съгласих и все още съжалявам за това че излезнах... Излезнах с него както и да е прекарахме си супер забавно,но за мен тя ревнуаваше и ми става още по гадно... Забелязах че започна да се увлича когато по skype ми каза, че искал да ми каже нещо... не ми го каза на др ден а просто ми каза, че го е срам и че иска да е романтично за да го направи... е досетих се, но проблема е че тя го харесва все още и само ми се ядосва като заговоря за него, а и е с 3-ри години по голям от мен, а аз съм на 13... моля ви дайте ми съвет...

ПС:извинете ако темата се повтаря ф смис да има подобна на нея...

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

Иэбягвай от толкова малка да се вкарваш в драми.
    Съветът ми е да не эапочваш нищо с момчето,ако държиш на приятелката си,эащото ще е ужасно от твоя страна.И дори не си уточнила дали ТИ иэпитваш нещо към въпросното момче.А това е важно.
    Every single day I`ll be missing you.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    А каза ли й всичко това, което изписа?

Имам чувства към него, но за нея бих направила всичко... Не бих искала да се чуства гадно, но само при мисалта, че той излиза с мен сигурно и става гадно... ф смис не че той не би излезнал с нея напротив просто тя няма да излезе с него от много учене и постоянни задалжения... Обърквам се ептен така... не искам нито единия нито др да се чуства гадно ама се единия ще остане наранен...

всичко споделям с нея... и за всичко това горе което написах сам говорила с нея... но незнам... исках да ги сабера и ф смис чуствата ми към него са повече приятелски...

Цитирай Първоначално написано от DeViLgIlrL16
    Имам чувства към него, но за нея бих направила всичко... Не бих искала да се чуства гадно
    След тея думи,не се ли усещаш какво трябва и какво НЕ трябва да правиш в случая?
    Every single day I`ll be missing you.

Дори да го нараниш пък...
    Историите с гаджета траят известно време, докато приятелствата могат да траят цял живот.
    Извод ;/

знам но и двамата в случая остават прецакани... каквото и да направя няма да ги вида щастливи.... през тея седмици правех тъпи опити да ги сабера ама инати кфо да ги направа...

Оф и аз па...
    А на него каза ли му това? Ако е свестен, би трябвало да разбере
    Горното ми мнение пак важи

като излизаме трябва да поговоря с него... време е да разясна всичко... попринцип не съм по разрешаването на проблемите, но този път трябва да зема мерки...

Направете си тройка и сички щастливи Прави това което ти е на сърцето биха казали останалите.... Но аз бих ти казал, че момичето трябва да си поговори на четири очи с това момче :P и да си изяснат сичко. Вярно е, че се някои ще пострада иска не иска но ще трябва да го приеме

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    govori s neq,kaji i vs,6om ne go har,nqma smisal da se kara6 s priqtelkata si za edno mom4e,kusmet
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Дори да го нараниш пък...
    Историите с гаджета траят известно време, докато приятелствата могат да траят цял живот.
    Извод ;/
    абе я стига.. тука няма приятели .. има хора с които се размотаеаш.. а пък към момичето ако не го харесва съпросното момче просто му кажи ако той повдигне темата, ся кфо толкова.. ше се радвам ако всичко се оправи за тебе .. и да гледай да не се вкарваш в сапунки че после измъкване няма
    Smile... Tomorrow will be worse...

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Еми приятелката ти е виновна. Да не те е викала. Първо те вика после ти се сърди, вместо това да си признае, че донякъде и тя е виновна. И на всичкото отгоре е настоявала. Прави си изводите кой е виновен и кой замесен.
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Ако чувствата са ти повече приятелски към него няма смисъл да се вкарваш в тоя съпунен сериял,защото бъди сигурна, че ако се събереш с него на нея ще и е гадно, а на теб два пъти повече.А и като оставим това, че е много възможно да се скарате, а и да не се скарате бъди сигурна, че отношенията ви няма да са като преди Така че, много добре си помисли какво искаш, няма смисъл да прецакваш приятелството си зереди едно момче,момчета много...утре ще го забравиш и ще мислиш за някой друг
    Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!

какви терзания има днешната младеж, едва на 13 си. Тепърва ще имаш гаджета, пък и не мисля че на тая възраст има изпепляваща любов от която не можеш да се откажеш. А и що за приятелка си щом излизаш с момчето, което тя харесва?

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от kuklicka
    какви терзания има днешната младеж, едва на 13 си. Тепърва ще имаш гаджета, пък и не мисля че на тая възраст има изпепляваща любов от която не можеш да се откажеш. А и що за приятелка си щом излизаш с момчето, което тя харесва?
    Еми момичето е отказала първия път да излезе с тях. Така, че не е само тя виновна. Щом я кани после ще си носи последствията. Тя е настоявала, в такъв случай какво прайм? Трудно се отказва, нали ?
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Град
    < 33
    Ем според мене приятелката и я е викнала ,
    за да се забавляват и не е предполагала , че
    момчето,по което си пада ще си хареса тфа момиче ..
    Ако бях аз нямаше да излезна с тфа момче , щото все пак
    тфа момиче ми е приятелка / епа ся зависи кфа / ..
    Ти и да говориш с нея кфо си мислиш,че ще ти каже ?
    Споко дишай ,ако не е т'фа момче ще е друго,
    на 13 си все още ,животът е пред тебе ..

П.П.Ти харесваш ли го ?
    Actions speaks louder then words .. >.<

Цитирай Първоначално написано от kuklicka
    виж сега първо тя не излиза с него и фторо к'во лошо има да излизаме да се разхождаме... т'ва немога да го разбера... а и тя се запозна от нета с него и си го хареса ... излезнах с нея за да го види... дори не исках да хода а тя ме изнуди не съжалявам, че се запознах с него напротв невероятен човек е, но съжалявам че става така та тя ужким много го харесваше пак не излиза с него... никога няма да разбера момичетата, аз ли сам различна или просто както казват всички да зема си гледам мен си... и аз сам момиче ама... де да знам... ептен се обърквам, секи ден си го прекарвам с него и със секи ден се убеждавам, че не е като другите савсем различен е и нещо ме влече в него, дори незнам какво е... секи ден с него е уникален и незабравим, просто си изкарвам супер без да мога да опиша чуството... сега кой знае какво си мислите, но немога да го обясна, така че да го разберете...

Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    Ем според мене приятелката и я е викнала ,
    за да се забавляват и не е предполагала , че
    момчето,по което си пада ще си хареса тфа момиче ..
    Ако бях аз нямаше да излезна с тфа момче , щото все пак
    тфа момиче ми е приятелка / епа ся зависи кфа / ..
    Ти и да говориш с нея кфо си мислиш,че ще ти каже ?
    Споко дишай ,ако не е т'фа момче ще е друго,
    на 13 си все още ,животът е пред тебе ..

П.П.Ти харесваш ли го ?
    тя въобще не искаше да излиза сама... както каза ми е фр и как да не излезна...
    вапроса ми беше ми ако той не я е харесвал още тогава кфо прайм... ???

Град
    Хасково
    В крайна сметка, мисля, че ако тя наистина те цени като приятелка и вижда че от двама ви може би ще излезе нещо, мяма смисъл да ви се бърка. Нима иска тя като си няма приятел или момчето е харесало теб, всички да са нещастни?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си