.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

USB проблем :S

От няколко дена компютъра ми не разпознава нищо, което включа в USB - то. Нито камера, нито телефони, нито нищо >.>

Преинсталирах ама е все същият х*й... Някаквак идей ?

Re: USB проблем :S

Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger

Преинсталирах ама е все същият х*й... Някаквак идей ?
    WTF??? Искаш да ми кажеш, че ти е изгърмяло дъното. Не ми се вярва. Чиста инсталация ли направи или само Repair. Пробвай да си инсталираш по нови драйвери. Потърси в сайта на производителя.

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    ако не стане със преинсталация на драйвери/ уиндоус значи вероятно усб контролера е отишъл
    Като включиш нещо в усб-то въобще отчита ли ти ,че е сложено нещо макар и да не го разпознава?

Мега фен Аватара на machoka
    чува ли се звука от 2 възходящи тончета като вкараш някоя периферия в usb-to..излиза ли иконка долу в дясно до часовника, че търси какво си ръгнал?

Случайно да не си забранил usb - тата от BIOS - a ? Погледни .....

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    ОСвен в БИОС провери и кабелите от вътре хубаво ли са свързани към дъното. Преинзсталирай BUS/USB драйверите на дъното. НО първо триеш старите/рестарт/инстал/рестарт .

Цитирай Първоначално написано от machoka
    чува ли се звука от 2 възходящи тончета като вкараш някоя периферия в usb-to..излиза ли иконка долу в дясно до часовника, че търси какво си ръгнал?
    Не.

USB Controll-ерите са си инейбъл. Тях ги гледах първо. А бтв възможно ли е ако ъъъ...да кажем без да искаме сложим слушалките в усб-то и компютъра изгасне да е станало нещо ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си