- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moля за съвет?
Искам да се допитам до вас как мислите-има ли изгода,полза от това да кандидатстваш право,при положение,че всеки 2ри учи право?![]()
ПЛС ПОМОГНЕТЕ
И кво ти пука, че всеки учи тва? Ако искаш учиш, ако не-не.![]()
Защо се вълнуваш от това дали всеки 2 или всеки 3 учи право.. ако това искаш да учиш ако това те интересува и от това се вълнуваш както те спира... Не е въпроса тук какво правят или какво учат другите.. а какво искаш ти да правиш и какво искаш да работиш.Успех!![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ам това,че всеки 2ри учи право те притеснява,заради приложението на професията след това ли...Ако нямаш връзки трудно ще си намериш работа...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
За правото мога да кажа само едно..прекалено много предлагани и все по-малко търсене.Ако те влече много учи,но или трябва да си много добър и хитър за да можеш да се реализираш, а и да имаш връзки и пари естествено или ще го завършиш и няма да имаш какво да работиш.И можеш да станеш поредния продавач с диплома правист! Което е много кофти![]()
Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
mersi za savetite![]()