- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл да се боря за нея?
искам да ме посъветвате.Влюбен съм дио уши в едно момиче, излизахме няколко пъти, тя също ме харесваше, но направих някои неща, които я ядосаха много и един месец не ми говореше, не ми вдигаше телефона, но от около 3 седмици си говорим , пишем с една дума не ми е сърдита вече, сега мисля да я попитам да излезем, ама дали има смисъл да се боря за нея, таъй като неща още веднъж да и загубя приятелството, все пак ми даде последен шанс
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
ima smisal... tq 6te oceni uporitostta ti![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
и тя какво? ще те зареже защото си я попитал да излезнете?![]()
-- -- --
опитай всичко стига да не я ядосва това което правиш, бори се ,но не бъди прекалено настоятелен това изнервя, бъди мил и прави това което и харесва, и може пак да си я получиш....![]()
ако я оби4аш има смисъл да се бориш за нея![]()
I can't stop myself from loving you <3
Ми има смисал мн яснo. Както казаха по горе, няма да те зареже за това че си я поканил да излезнете .., Действаи и обмисляи нещата преди да кажеш нещо което може да я обиди.
Ако найстина искаш да си с нея давай . Ако момичето е твърде зряла и и се извиниш както подобава ще се получи.
pokani q da izlzete,ne vqrvam da ti otkaje![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Давай смело.![]()
Every single day I`ll be missing you.
Опитай бе човек!
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Ми опитай много ясно .. Що за въпрос!?
Actions speaks louder then words .. >.<
Опитай, може и да излезе нещо![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Както казват някои хора от този саит "Да ви имам проблемите"
Always wanna play but never wanna loose
Нямаш какво да губиш така,че опитай.