.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Компромиси... и пак компромиси

Реших да пусна тема, за да поискам някакво мнение и съвет.
    Напоследък отношенията с приятеля ми взеха да се изострят. Доста често се караме. Опитвам се да си замълча, но характерът ми надделява и става скандал. За какво се караме? За пълни глупости. Постоянно...
    А когато не сме скарани, си говорим нещо, той изръсва нещо, и хайде пак. Правя страшно много компромиси, имайки предвид че той не иска да си пиша с момчета, не му харесва да излизам с приятели момчета, да говоря с момчета. Постоянно разпитва, а после казва:аз ти имам доверие. Случва се понякога да съм изморена и в гадно настроение. Тогава избягвам да говоря много, и естествено скандалът отново е на лице. Постоянно ме пита какво правя, къде ходя, кога излизам, кога се прибирам. А когато сме заедно в компания, изобщо не се съобразява с факта че искам да говоря и с някой друг, не само с него. Дори когато съм на училище, пак е така. Междучасията ги прекарам или в телефонни разговори, в които мълча, или в караници.
    Ами не издържам Най-лошото е че приятелите ми се чудят как може да се карам постоянно с него. Нали се държал с мен толкова грижовно?! Тези компромиси взеха да стават много и ми писна от караници.
    Вече говорих с него няколко пъти. Опитах се да му обясня с нормален тон, но винаги се стига до караница. Незнам какво да правя. А не искам да се разделяме...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

даите си малко по4ивка
    I can't stop myself from loving you <3

Минавате просто труден период във вашата връзка... Дайте си малко почивка просто ... А и между другото кажи му че ако искаш ще излизаш с момчета приятели и ще си говориш колкото искъш. Той не е чоевка който може да ти забрани каквото и да е, дори и това да си говориш с момчета приятели. Ако е човекът за тебе ( в този момент), би трябвало да те разбере, а не да ти поставя някъкви ултиматуми... Нередно е. Който мисли, че не сум прав да ме съди ако ще...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ти не си негова собственост , за да се държи по такъв начин с теб ... Имаш право да говориш , да излизаш , да си пишеш , с когото си искаш ! Замисли се над това , но наистина го направи !!! Колкото до караниците , опитай да не избухваш веднага от най-малкото нещо , опитвай се по някой път просто да си претраеш и така . Понякога караниците показват , че се обичате , но и много караници , не са на добре . Идва момент , в който това омръзва и повече не можеш да търпиш .

Надявам се , че този период на спад в отношенията ви , да отмине скоро и да се оправите

Град
    Shumen
    Ami vij sega...Poradi loshi obstoqtelstva sum razdelena s moq priqtel ot rastoqnie i nqma da se depresiram i zatvarqm.Izliam si priqteli koito v povecheto sluchai sa momcheta i vupreki vsichko toi nishto ne mi kazva zashtoto mi ima doverie.Kakto razbrah i tvoq chovek ti ima doverie,NO qvno e ujasno revniv.Zashto prosto ne mu kajesh che i ti si chovek,imash nujda ot socialni kontakti i priqtelstva (razvlecheniq v obshti linii) Ako durji na teb i te obicha shte te razbere zashtoto v 1 vruzka partnyori trqbav da si davat neobhodimata svoboda.Ako q nqma shte se zadushavate i shte se karate.Horata ponqkoga si omruzvat taka che ili si daite pochivka malko ili pogovori s nego otnosno nujdite ti da si svobodna.Uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Щом си пробвала да говориш с него нормално и не се е получило - кофти работа.Според мен не е нормално да иска да иэлиэаш само с момичета,да не говориш с момчета,да го превърнеш в център на живота си,тоест само той да е там едва ли не.Аэ не бих се съгласила с това.Дори това не са компромиси.Така просто сама се потъпкваш.Сама си реши какво да правиш,но аэ не те съветвам да продължаваш с теэи "КОМПРОМИСИ".Колкото до това с караниците ви - не се оправдавай с характера си.Налагаш си самоконтрол и толкова.Говоря от собствена гледна точка де.Аэ когато си наложа нещо,го иэпълнявам,раэбира се,ако наистина съм решена.Мисля,че всеки го може.
    Every single day I`ll be missing you.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spored men,prekaraite malko vreme zaedno,imam predvid sq idvat po4ivni dni otidete na kino,na izlet,nqkude izvun grada,izmislite ne6o,govorete si spokoino,kaji my,4e iska6 otnovo da si e su6iq,kakto predi-grijoven,4e mn go obi4am,4e ne iska6 da se karate ili daje da se razdelqte,4e ima6 nyjda da govori6 i s drygi mom4eta ne samo s nego,kusmet,mila
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    < 33
    Честно казано аз не бих търпяла такова момче ..
    Колкото и да го обичам , колкото и да държа на него
    си има някфи граници .. Не може той да ти забранява такива
    неща ... За мен е най-добре да се разделите , но изборът си е твой.
    Actions speaks louder then words .. >.<

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Научи се първо да уважаваш себе си и след това очаквай уважение и от околните
    Ти сама си му дала правото да ти досажда, да те контролира, да те унижава (защото за мен си е чисто унижение да не можеш да направиш крачка без да даваш отчет на някого и да му позволяваш да ти забранява разни неща).
    Премисли коя си, какво искаш от една връзка, изясни си всичко. След това говори с него. Кажи му че не издържаш и че до сега си търпяла защото си мислела че това е любов но явно не е. Любовта трябва да те прави щастлив а не нещастен и ако си нещастна във връзката си значи не ти дава това от което имаш нужда. Виж как ще реагира и прецени дали си струва да сте заедно и дали има шанс нещата да се оправят.
    Успех

Ползата и от разговори и от ултиматуми е баш никаква...имам си го същия..Говорим,оправяме моментното му състояние(тоест проблема,който той сам си е измислил) и след 3 дни пак е същото не мога така,обаче не мога и без него...Ако някой измисли нещо гениално ще почерпя и аз опит.

Супер фен Аватара на galu6a
    поговорете сериозно пък ако не стане вече си починете малко и вижте какво ще се получи
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

И аз смятам, че трябва да си дадете малко почивка....
    На твое място не бих търпяла подобно отношение
    Все пак той трябва да знае, че ти си имаш свой живот, че не е редно да ти ограничава свободата, да ти държи сметка за всичко и да ти нарушава личното пространство ...
    Намери начин да му обясниш това /знам, че ще ти е трудно, но ако не стане устно, то тогава - писменно/

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Смятам че почти всеки има такъв париод във връзката си,но и според мен ви трябва малко почивка,ще ви се отрази добре и на двамата

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може би е просто такъв период, който скоро ще отмине. Може би нещо го притеснява и го кара да се съмнява и да се държи така.. Говори с него. Прекарайте повече време заедно и се стремете да не обръщате внимание на нещата, които ви ядосват...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Кофти,но не вярвам нещата да се оправят.Както се казва...два остри камъка на едно място...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си