- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ще правите през пролетната?
Сряда или Четвъртък заминаваме с приятеля ми за Айтос да се видя с една приятелка... жалко че само за 1 ден но пак е нещо ... през останалите дни само разходки, кафенца ... а др седмица може да с 1 приятелка да ходим за 1 вечер в Стралжда ( Ямболско ) ама не е мн сигурно ... абе общо взето ще се кефя на ваканацията
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Ще спя, ще си прочета книгите, ще изгледам двата сезона на един сериал, ще ходя да карам колело на гребната, etc.
Ще уча...
И силно се надявам да мога да отида на гости в Стара Загора, но едва ли.![]()
Ще 'ходя в Швейцария за една седмица , после ще се мотая с приятели , ще мързелувам и зверски ще се напияя.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ще почивам, на ескурзия за 2 дни, продължавам си с фитнеса и шопинг... тази ваканция ще отдам на почивка и среща с фр, но към края ще започна да уча, защото имам да наваксвам.
ще уча - яко тестове, ще ходя на изпити и ще се скапа от пътуване от единия край до другия край на България и то свърши ваканцията![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Почивкаааааа, разходки, филмчета, рожден ден![]()
много спане..и малко учене.
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Всичко това без уроцитеПървоначално написано от bloodfrozen
![]()
та ти само по ваканцие ли ядешПървоначално написано от MaLty
![]()
![]()
Ми тя почна ,, Аз я започнах със спане до 11:30 , след което излизане на кафе с 2те най - добри фр .. малко на компютъра и пак навън..
Решила съм да ида на село за 3- 4 дена , да отида поне 2- 3 пъти на Пловдив /Защото ми е любим град/ , да посетя Moll-a , да по пазарувам и да се срещам с приятели .. Така , че бързо ще мине , последните 2 - 3 дни ги оставям за учене.. Определено няма да скучая
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Мислех да ида в Добрич при една приятелка ама се оказа , че ще ходя в Пловдив ..![]()
Ще се намързелувам като хората![]()
ще се разхода до New York а после не знам
Ще си почивам, ще си планувам остатъка от годината, ще пия бира, ще чета, бла бла бла :д ще си оправя стаята![]()
mindscan