- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ще правите през пролетната?
Най-сетне...не малка ваканция...тааа,какви са ви плановете?![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Най - сетне.
Ще се прибера в нас!
![]()
Ами ще спортувам.
Ще карам ски.
И такива неща.
Нямам специални планове.
Ваканцияя!![]()
Заминавам за Италия,като се върна трябва да се видя с 1 фр иии за сега такива са плановете.![]()
Fraaance,I`m comiiing![]()
![]()
![]()
ще ходя да карам сноуборд![]()
![]()
![]()
Non musique - non vie!
Ще спя , ще ям , ще обикалям улиците , предполагам ще се наложи да пазя брат ми , може би за ден-два ще отида и до село . Класната ни е обещала и доста домашни за ваканцията , но ако и времето е хубаво да забрави да и седя по 24 часа на ден да уча . Като цяло няма да се задържам много в нас , вече какво ще правя после , разнобразие![]()
Разходки, кафета, уроци, задачи, спане, ядене, спортна дейност и май т'ва.![]()
You are broken, I can fix you...
Shte otida v Burgas da vidq gadjeto si,shte se pozabavlqvam s priqteli.Drugo veroqtno shte risuvam poneje imam za zadacha da napravq malko risunki (umnata mi daskalka go izmisli) I kato cqlo tova...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ще си платя интернета, ще спя.. с приятеля ми ще си организираме филмова седмица, която плануваме още от началото на годината.. Ще ида на купончето по случай рождения ден на един приятел.. Може и до село да отскоча, макар, че силно ме съмнява това..
Ще ям ще обикалям и тфа![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
ще обикалям света...
Ще спя и ще мързелувам..нямам търпение :P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Тва нещо за хапване ли, за пийване ли е?
Охх![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ще се забавлявам с фр и ще скитам насам натам![]()
Ще имам мнооого неща за вършене. Ще работя по проекта по география, ще уча много, ще излизам навън, ще тичам всяка сутрин на стадиона (ако трябва и с дъждобран! )...Няма да пътувам никъде и за това ще чета книги за местата, които ми се иска да посетя. Става ми тъжно като се сетя за това, че нямам възможност да отида до Лондон или Париж като съучениците си...![]()
Ами.. като за начало мойта вакнция почва от утре заминавам малко във Варна при брат ми ...като се върна ще има яко парти.. ще спа,ще си марзелувам,ще играя волейбол ще тичам на стадиона... ще излизам насам натам с приятели но няма да забравя и уроците, че след ваканцията просто не ми се мисли ... какво ме чака
![]()
ии така ще се позабавляваме малко.. и след това още малко учене..
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРИЯТНА ВАКАНЦИЯ... !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
на 1 на рд..през седмицата спане мързелуване и кафенца през уикиндите яко партита и барове
Ще се видя с бившия си![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Ми най-вероятно пак ще уча..
ще решавам тестове,че времето дойде.![]()
Изпити ме чакат![]()
Абе..
нищо специално няма да правя май!![]()
Ее.. надявам се да не е толкова скучно колкото ми се струва,че ще бъде.
Ami kato za nachalo shte se vurna v bg shte si napravia industrial piarcing na liavoto uho shte si boqdisam kosata sinia mnogo alcohol razhodki s priateli moje i na snow board ako ima sniag shte iam keks s marihuanashte otida na edna dve exkurzii iz bulgaria i shte prekaram frenskia velikden vuv francia s edni priateli vuv tiahnata kushta
![]()
Ами ще ходя на фитнес,че си развалих режима.Мисля да излизам с приятелки.Да си решавам тестове по български.Да уча.Ще отида да видя баба,ама тя си е в града,така че най-много час ще ми отнеме.Ще се видя с майка ми(най-после!).С баща ми сме решили да се разхождаме,и разхождаме,и на театър да отидем...Ще видим.Най-вероятно пак ще стане,както става всяка ваканция(независимо лятна,зимна,пролетна..)-ще си стоя у нас и нищо няма да свърша.Горчивата истина..
![]()