.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мога да ти кажа от личен опит,че и пудрата и фондьотена на ейвън НЕ СТРУВАТ! Понеже аз съм експериментирала и съм използвала много и най-различни видове козметика,мога да ти кажа,че ако отидеш и си вземеш най-евтинината пудра от който и да е магазин за козметика,ще ти сеърни 100 пъти по-добра работа.Не си попаднала на пудра,това е..

Пудра
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Тогава кажете някоя качествена пудра + цена ако може, и да попитам под пудрата трябва ли да се слага някакъв крем и какъв Мерси много.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз съм използвала само на Lumene мн е хубава,но е малко скъпичка 24 лв.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

За сега на некачествена пудра съм попадала само 2 пъти-1вия път на тази на ейвън,а втория- на една,която струваше 3 лева (нямам спомени как се казваше) и кутииката и беше кафява без никакви надписи по нея.Междо другото да вметна: пудра от магазин за лев да не ви идва дори на ум да си купувате!Там козметиките са престояли и най-много да си докарате някоя алергия на края.Така че внимавайте.. Всички останали видове пудри винаги са ми седели добре,естествено трябва да улучиш цвета си- на мен почти при всички видове е N3,но има и такива,при които е N4.Ако все пак искаш да попаднеш на по-качествена и не чак толкова скъпа мога да ти препоръчам пудрата на голден роуз- мисля че тя беше някъде 3.50-4 лева.Естествено останалите пудри над 4-5 лева са качествени и без проблем можеш да ги ползваш.Относно това дали трябва да се слага нещо под тях- аз лично слагам крем за лице 2 минути преди да нансеса пудрата (да не е много мазен крема,иначе ще станете на петна ако не е изсъхнал) и слагам коректор за лице на по-проблемните места.

Цитирай Първоначално написано от tedytyy
    ...Естествено останалите пудри над 4-5 лева са качествени и без проблем можеш да ги ползваш.......
    хмм... много интересно изказване. Вярвай ми, има много пудри над 4-5 лева и над 20 ако искаш... че дори и повече които не струват. Но всичко опира до вида на кожата, състоянието и тн. Това което изглежда добре на мен, може да не изглежда добре на теб, нали така?

Истината е че ако искаш да прикриеш какъвто и да е проблем, трябва да използваш фон дьо тен (или коректор в леки случаи)... който изравнява цвета на кожата и просто я прави като едно празно платно... готово да се "рисува" на него. хаха А пудрата се нанася след това... за да "държи" фдт-на на място. Ако човек умее да ги нанася правилно... и се ограничава в количествата и НЕ нанася слой, след слой, като маска... както правят много момичета, които виждаме по улиците... смятам че ефекта е чудесен. Но това се постига с много ъммм така да кажа... практика. С времето осъзнаваш какво стои най-добре на теб.

Има фон дьо тени специално за мазна кожа. Просто трябва да се внимава.... и не всички фдт-ени "лъщят" както се изказаха не малко момичета в тази тема. А пък пудрата няма да спре кожата ти да се омъзнява. И съм абсолютно съгласна с другите момичета че трябва да излекуваш проблема... не да го прикриваш. Ако нямаш пъпки... това е един начин да си ги докараш. Ако не спазваш добра хигиена на лицето, ако не оставаш лицето да "диша" достатъчно, ако запушиш порите на лицето си... ето едни чудесни условия за пъпките да се "развъдят." (надявам се че това звучи отвратително)

Винаги съм била за декоративната козметика, но както казах не трябва да се прекалява. Кожата има нужда да диша... и особено сега, когато лятото наближава със всеки изминал ден... всичко трябва да е свежо и леко... както дрехите... така и грима. Аз съм на този принцип... смешно е като видиш момичета по улиците на които "лицата" им се топят от пролетните/летните температури.

А горчивата истина е, че малко момичета изглеждат добре без абсолютно никакъв грим... НИКАКЪВ. Но в същото време, повечето от нас не се нуждаят от твърде много. Съвсем малко е нужно, за да изваем лицата си, да подчертаем красивите си черти, да прикрием недостатъците. Не е нужно много, но ето че много от нас злоупотребяват.

пс: лично препоръчвам минерална козметика... а докато си лекуваш проблема... можеш да използваш едни такива кърпички които попиват и премахват лъщенето. Знам че на английски се казва, blotting paper или oil-absorbign sheets( http://www.splendicity.com/shopaholi...07/11/3003.jpg) , но си нямам идея как е на Български. Все пак не живея в България. Извиняам се за каквито и да било грешки в поста ми.

Цитирай Първоначално написано от tedytyy
    Мога да ти кажа от личен опит,че и пудрата и фондьотена на ейвън НЕ СТРУВАТ! Понеже аз съм експериментирала и съм използвала много и най-различни видове козметика,мога да ти кажа,че ако отидеш и си вземеш най-евтинината пудра от който и да е магазин за козметика,ще ти сеърни 100 пъти по-добра работа.Не си попаднала на пудра,това е..
    Е, може и да си права за пудрата де, истина е, че друга не пробвала (само на Ейвън), но просто съм виждала и на други момичета да им седи така зле и за това така мисля. А и от фон дъо тените съм им много доволна. Аз ползвам един с успокояващи ефекти.

Обаче забравих да кажа нещо важно - винаги (БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ) след като използвам ФДТ или пудра (а това за пудрата не помня кога последно е ставало) си измивам лицето с някакъв гел за проблемна кожа. Както каза stop_looking_at_me, за да диша кожата. Мен не ме е страх, че ще стане по-голям голям проблема като не си трия грима, а че ще се появи друг (може би по-сериозен), ако не го правя.

Град
    veliko tyrnovo
    Значи аз не ползвам такива работи ,но ще ти дам 1 съвет.Първо наистина трябва да се справиш със мазната кожа.Сега махни ги тия лептени и такива аз имах този проблем и наче ннямам пъпки и имам супер кожа и след като употребих всички боклуци направих следното.

1.Купи си розова вода - от аптеката задължително щот по козметичните магазини е мн фалшива и не истинска(ако искаш да провериш дали е истинска провери дали тои щипи на очите ,ако не значи е истинска) едно малко шишенче(100-150мл) струва към 1лев или 1,50 различно.

2,Ако имаш позната дистрибуторка на орифлейм си вземи матиращия крем против пъпки (код:4776) когато не е намален струва 9,90 а като го намалят е към 6,90 смисла аз съм дистрибутор ползвам и я препоръчвам на всички тази комбинация(няма не доволни)

3. Значи ползвай комбинацията сутрин обед(преди или след даскало зависи от смяната) и вечер розовата вода не я пести особено много щот тя е за отпушването на порите а крема е много мазен и вземай по малко так ще се спасиш от пъпки и мазна кожа.

4.Искам да кажа че като ползваш тази комбинация според мене не ти е нужен нито фдт нито пудра, но ако се пак имаш желание ползвай в савсем малко количество което и да е и си купи хубава скъпа и ако се пак не искам да прекалявам но на орифлейм колекцията вижънс имат страхотни фдт и пудра за тйинейджъри(също матиращи и не са мн скъпи )

Едано да съм ти помогнала ако имаш въпроси ми пиши лично.Молята,пиши ми дали съм ти помогнала
    УСПЕХ!!

п.с.:не ползвай други тоници за лице щот не всяка кожа понася каквото и да било но розовата вода Е ИСТИНСКА и всяка кожа я понася :-)

първо се слага фон дьо тена и след това пудра. двата продукта вървят ръка за ръка, а за мазна кожа просто се консултирай с козметичка за коя марка да ползваш
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    най- добре е да решиш проблема и да нямаш мазна кожа.
    не мога да ви разбера, имате проблемна кожа, ама айде да се мацате и да стане по- зле.
    Оф аман от разбирачки.Айде кажи с какво да го реши.То ако ставаше така производителите на декоративна козметика да са фалирали.
    еми, то не съществува само декоративна козметика, сещаш ли се?
    има толкова много продукти, с които да се реши тоя проблем.

п.п.: аман от момичета с 5 тона фон дьо тен и пудра.
    Да но , когато въпреки усилията и тоновете бяла козметика няма резултат ?! Ето тук е мястот и на декоративната козметика

..

em spored men po dobre ne polzvai pudra zashtoto..liceto ti moje da stane na petna..
    :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си