/Извинете че всичко съм го написал толкова хаотично и не свързано + правописните грешки но просто вътре в мен има едно турнадо.../.Не знам как да опиша в момента случая ... Просто току що деня някак си ми се срути и в момента съм адски агресивен и че дори ми се реве а не ми се е доревавало от близо 2 години .. Ще го разкажа накратко. Влюбен съм в едно момиче вече 2 години ест. това е моя живот и не е споделена... Това е първия път в който съм се влюбвал до преди това съм си ходил с много момичета само за "физическа" връзка така да го наречем.. Не съм и споделял чуствата почти 2 години но накрая по точно си признах (не съм се обеснявал нито предлагал понеже знам че е твърде късно приятелството е вече по силно) Та обичам си я .. + мн добри приятели сме си често излизаме тя ме разбира перфекто аз нея говорим си смеем се забавляваме се .. Всичко ще направя за нея.. Дори ако трябва да си рискувам живота.. Споделял съм и неща които на никой друг не съм .. След като я срещнах просто 2 години всеки ден като си легна си мисля само за нея .. От както я срещнах не мога да си останова нормална връзка не че няма момичета напротив..... Просто не става понеже към никое друго момиче нямам и НИКОГА не съм имал тези чуства както към нея.. Та да се върнем към това което стана днес. Както някой знаят днес е откриването на сезона на моторджиите събрахме се близо 2000 мотора и тръгнахме от Александър Невски до Панчарево кадето се забавлявахме супер много... Приятели , Мотори , бира , Хубави жени... След това отидохме в една кръчма пак се веселяхме .. Та най - накрая се връщам от нас .. Адреналина ми още не е спаднал и просто искам да излезна някаде навън и говоря с една приятелка и общо взето от нея разбрах че въпросното момиче е на среща с човек от СОФИЯНЦИ. КОМ ... Причерня ми... По принцип сме си говорили с нея и тя има проблем с любовните чуства.. Просто многооо многоо трудно може да се влюби в някой а не е пък от този тип момичета дето ходи и търси само забивки.. В момента съм потресан и изплашен понеже тя .. има с кои да излиза така .. Доста свестни типове я харесват понеже си е сладка.. Предполагам че има хора които биха направили същото за нея както аз .. Но некъв вероятно селянин от тъпия смотан сайт.. И както знаете срещите са тип KISS OF FIRST DATE...А тя по принцип си се пази.. Отдавна съм си казал че няма да е моя но не това е проблема.. ТОлкова свястни Момчета й са и правили доста мили жестове и какво ли не още и изведнъж някъв там от некав селски сайт ..Толкова лесно и незаслужено.. Надявах се ако не съм аз да е някой който познавам който е свестен и който наистина да се грижи за нея.. Само на това се надявах защото искам да е щаслива защото ИСТИНСКИ я обичам просто го знам.. На бас се хващам че оня пишман е некав дето се мисли за Love guru и сигурно доста бързо ще и омръзне(АКО стане нещо м/у тях) и както тя трудно се отдава на любовта съвсем ще се сасипе момичето.. Още повече знам че ако стане нещо той ще движи в наща "компания" и трябва да го търпя а аз когато наистина се дразня от нещо ставам много избухлив .. Просто като си представя некъв селянин там да я докосва и целува пред мен само знам че ще търся причина да му се нахвърля и да го пребия ..Просто толкова ми е скапано и горчиво .. В момента знам че са заедно някаде.. -/-. Дано не се подаде .. Тя попринцип не е такъв човек.. Г/д ако е сама с непознат е малко по затворена и може ония да я помислил за неква сдухана и да седят и мълчат и ония просто да си тръгне най накрая..
Просто искам да намеря сърварите на софиянци.ком и да ги взривя.... Толков ми е притеснено ... Не мога да опиша.. Извинете че съм написал всичко толкова разделено и хаотично. ..