- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- събота вечер в софия
чудя се къде да отида кажете някоя готина софийска дискотека или готино кафе защото идеите ми са на изчерпване
p.с. обиколила съм почти навсякъде (не ми пишете амор и дВ отврат са) обаче предупреждавамче сам непълнолетна
![]()
В кварталното кафе... къде искаш да ходиш като нямаш 18?
Ония гардероби на входа да не пасат трева?!
Като си непълнолетна, ше си седиш в къщи. Немаш работа навън късно вечер.
Прав е! Знаеш ли колко такива като мен обикалят по улиците нощем!!??!Първоначално написано от StayFly
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Особено, ако си -15 нема ти прОсти.![]()
Първоначално написано от StayFly
<<<< 2001 (мнения): форумна одисея!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Az 100% predpo4itam nqkoe kafe ili napravo na party da si otide6,to diskotekite sa mnogo zabili..Az zatva na diskoteka ne sam hodila ot 2002 g.,to ne si zaslujava - Flo Cafe,Bizarro,Onda - ne6to takova..Първоначално написано от candy_neli
Първоначално написано от angellove
^Забили са дискотеки като Амор, ДВ и оная където й смениха името над 10 пъти и в момента не знам как се казва дори.
да се похваля на 17 съм
да не сте луди да си седя в нас събота вечерта . просто ми писна по частни партита иначе говориме не за някоя пропаднала "дискотека" ами за готино кафенце или нещо такова да се видиш с приятели p.с. в центъра не ми се виси в кварталното кафе с 2 пияници и 1 пъпчив тийнейджър
![]()
![]()
![]()
Като си измиеш мутрата, предполагам и ти си същата?Първоначално написано от candy_neli
А т'ва за частните партита...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По- скоро като олющи мазилката.
А тва, че нас не ни канят по частни партита, не значи, че всички са така![]()
Ебаси колко сме сдухани и загубени.
частни партита... само аз ли не съм бил канен? ;(
По- скоро като олющи мазилката.
А тва, че нас не ни канят по частни партита, не значи, че всички са така Silenced
Ебаси колко сме сдухани и загубеПо- скоро като олющи мазилката.
А тва, че нас не ни канят по частни партита, не значи, че всички са така Silenced
Ебаси колко сме сдухани и загубени.ни.евалата че си го признавате
![]()
![]()
![]()
Излез от сънищата, моля те.
Частни партита = 40 коча с 4 мацки, затворени на 15 квадрата повръщащи си в краката и миришещо на крака стайче, с уредба KENWOOD 2X25w, Ивана на МАХ и 20 литра Ариана че е най-евтинджос така, като за 7-класници )
Първоначално написано от StayFly
LSD-то е кофти работа брат!!!![]()
бирени фъстъци и евтини цигари, повечето се целуват, но никой няма дъвки!![]()
![]()
![]()
![]()
" StayFly
МнениеПуснато на: Нед Мар 29, 2009 7:44 pm Заглавие:
Излез от сънищата, моля те. "
е щом си толкова настоятелен ще се събудя ....... будна съм и пак ви питам за готино кафе което ви е направило впечатление
и нз що се мислите за толкова отворени кфо съм ви направила
попитах ви за кафенце а кфа пумия избълвахте ... кфо е тва ? луда работа
![]()
тук сме нервни... в макдоналдс не ви ли се ходи![]()
вече ходихме дай некфо друго предложение
тука никoй ли не излиза вечер??след като темата ти е скучна не пиши !
![]()
![]()
а иначе не сте ли били на 17 (все някога)
![]()
![]()
![]()
не съм чалгарка бе