.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Град
    At the world's end

Взех и телефона

Еми аз съм откачен само това мога да кажа. Видях една мацка на улицата, т.е. разминахме се де, и после след около 2 минути и половина си казах какво пък, нищо не губя, и се върнах по улицата, дотичах до нея и и поисках телефона. "Как се казваш? Ива. Ще дадеш ли телефона си?" "Да". И така. Сега вече е втори ден откакто мина тази случка и мисля да и звънна , но не знам какво да и кажа и това е Идеи?

Историята не е базик и понеже никога не ми се е случвало, кажете какво да правя моля ви се.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    haha.ti naistina si otkachen emi obadi i se,pripomni i koi si,kaji i:"zdrasti.az sym tozi otkacheniq,koito ti poiska telefona na sred ulicata.nadqvam se me pomnish.dano ne prozvuchi pribyrzano,no...iskash li da izlezem na po kafe?"neshto ei takova.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

не се надявай толкова,може това изобщо да не е номера й

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    mi obadi i se,i i kaji`pomni6 li me,az sum onova mom4e,deto ti iska6e telefona` `moje li da otidem na kafe,ytre v 2h?/primerno/
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

покани я на кафе
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    haha.ti naistina si otkachen emi obadi i se,pripomni i koi si,kaji i:"zdrasti.az sym tozi otkacheniq,koito ti poiska telefona na sred ulicata.nadqvam se me pomnish.dano ne prozvuchi pribyrzano,no...iskash li da izlezem na po kafe?"neshto ei takova.
    + 1 .. Пробвай , нищо не губиш дори да откаже .. А пък ако се съгласи -- късмет !
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Взех и телефона

Цитирай Първоначално написано от xSaShEtOx
    Еми аз съм откачен само това мога да кажа. Видях една мацка на улицата, т.е. разминахме се де, и после след около 2 минути и половина си казах какво пък, нищо не губя, и се върнах по улицата, дотичах до нея и и поисках телефона. "Как се казваш? Ива. Ще дадеш ли телефона си?" "Да". И така. Сега вече е втори ден откакто мина тази случка и мисля да и звънна , но не знам какво да и кажа и това е Идеи?

Историята не е базик и понеже никога не ми се е случвало, кажете какво да правя моля ви се.
    Яко!
    Хубаво си изчакал,с пиниз.
    Звънни и я питай дали
    скоро някой не и е искал
    номера на улицата
    И после ала-бала...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    По балкана някъде..

Цитирай Първоначално написано от BaiToq

Яко!
    Хубаво си изчакал,с пиниз.
    Звънни и я питай дали
    скоро някой не и е искал
    номера на улицата
    И после ала-бала...
    Да м/у другото подходи с леко хумор няма да е лоша идея.. Но измисли всичко предварително горе долу за да не се оплеска нещо и да не стане тъпо..
    ACϟDC

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Е,браво бе,много си смел.Много хубаво.
    Обади й се и я покани на среща,като започнеш с изреченията които са ти писали по-нагоре.Бъди по оригинален,това ще е голям +.
    Не забравяй чуството си за хумор у вас.Айде успех!

много ми е интересно дали ти е дала истинския си телефон
    моля те след като и звъннеш ни кажи дали не ти е дала на химическото чистене телефона

Град
    Е там...

гледай повече филми

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    апф, ква ще е тая мастия дето ще си даде номера /едва ли ти е дала телефона си.../ на някъв напълно непознат
    <N>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си