- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Красиви Жени
бух не съм сигурна дали съм разбрала въпроса ти,но ако питаш в кой филм/сериал си я гледам -"Бъфи убиицата на вампири"Тя беше Дона сестрата на БъфитоПървоначално написано от BigFakeSmile
![]()
бух не съм сигурна дали съм разбрала въпроса ти,но ако питаш в кой филм/сериал си я гледам -"Бъфи убиицата на вампири"Тя беше Дона сестрата на БъфитоПървоначално написано от BigFakeSmile
![]()
Joffynka, да дааа...точно такаа :P
благодаря мноого^^
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Не е мн красива,но има нещо в нея...
И разбира се...
![]()
Адски сладка е Мишел и ще ти помогна да заспишУчаства в 'Инспектор Гаджет', 'EuroTrip' (Eвропейско пътуване ли беше нз..), Ice Princess, 17 Again ... ии това са филмите които се сещам с нейно участие.
Първоначално написано от portokalka1994
това НЕ е Надежда-тя е много по-красива от тая дето си дал/а![]()
И в Law&Order е участвала. Серията с нейно участие беше много готина. (може и да е CSI, не помня вече).
kim kardashian za men e mnogo krasiva jena http://cm1.theinsider.com/media/0/67...0.400x600.jpeg sorry no nz kak da prika4a
дам,красива е много,и има най-невероятното дупе,което съществува: http://snimki.tialoto.bg/images/slid.../000011161.jpgПървоначално написано от Stela90
блях тва дупе изобщо не ми харесва много е изпъкнало...(това е мое мнение,моля сега никои да не ме напада,заради това ! )Първоначално написано от guinessgirl
Красиви за мен са:
Marlene Favela:
Ева Лонгория също е много красива.
Картин Зита Джоунс
Дана Гарсия
![]()
Първоначално написано от BigFakeSmile
Ама няма проблемПаК заповядай
![]()
Добре де, не мога да ви разбера, за кво са ви тези префърцунени актриси, дето ако нямат по 1 тон грим няма да са това, което всъщност харесвате и показвате тук?!?! Покажете някоя наистина красива българка! Какво сте тръгнали с тези чужденки? Има толкова красиви и неизвестни момичета. Просто излезте на улицата и се разходете... Пускайте снимки на нашите си красавици, тези не ви трябват...
Жалко че тотално не спадаш към тази групаПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
http://www.timharmonphoto.com/blogs/paramore2.jpg
и тази е сладка![]()
TeCHo0o0 Прекалено си груб/а. Как може да кажеш така на момичето![]()
Envoi moi ! ;]
Ще ме извините момичета но това не е момиче, на снимаката има 2-ма души до колкото разбрах са най-добри приятели но от тозипрофил пише момчето![]()
Значи толкова си и разбрал/а. Това е приятеля ми, както се вижда, под мненията ми си го пише. И ако си беше направил/а труда да прочетеш малко и други теми и мнения, нямаше да говориш простотии...Първоначално написано от Joffynka
п.п Аз никога не съм имала претенции, че съм голямата красавица. На всеки вкуса и мнението си е различно.
Адриана Лима = най - добрата
![]()
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял