- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг..Цени ?
Реших да се продупча езика .. Ще ходя в " На тъмно " Бургас .. Таа някой може ли да ми каже колко струва обицата на езика ..? Едно момче , което ходи там ми каза , че била 10 лвАма нещо ... Много малко ми се виждат .. Ако има някой запознат нека да каже
Мерси ..
10 лева ти е обицата само, а пробиването ще ти излези към 20-30 лева МАХ!На мен общо 30 ми излезе, но нз в Бургас как вървят цените
![]()
на мен ми излезе 27![]()
към 30лв. според мен![]()
Аз ще се повторя ама все пак да си кажа.Ориентировъчно пробиването излиза ~20-30 лева + обицата ~10.
![]()
Утиди при Велев ,там е много по-добре отколкото в " На тъмно" . Не се носи добра слава.. пробих се преди 3 дни във Velev Tattoo ( така се казва студиото), 40 лв взима с обицата ..обаче работи и внимателно.Абе маняк е ,утиди при него.
А можеш ли да ми обясниш къде се намира горе - долу ? Аз се сещам за едно , ама не съм сигурна дали е същото .. А за " На тъмно " ходих там и се оказа , че още няма такъв човек дори ..Първоначално написано от nencuHka
40 кинта ми се вижда доста, обаче.
Saatana vittu perkele hate crew!
По принцип и на мен ми се виждат доста , ама не знам къде другаде да отида за по - малкоПървоначално написано от Boot
Пък и желанието ми е повече от парите ..
Ссс едната или с двете обици?С двете ми се вижда нормално
^ Честно казано не съм разпитвала чак с такива подробности ..
Иначе сега пък ми казаха , че някъде зад "Пиргос" имало студио и било 20 лева.Някой от Бургас да знае![]()